Ikase Parduotuvėje Skystu silikonu mobiliojo telefono dėklas "iphone" x xr xs max Minkštos mikropluošto apima atveju iphone 8 7 6 6s plius

Ikase Parduotuvėje Skystu silikonu mobiliojo telefono dėklas "iphone" x xr xs max Minkštos mikropluošto apima atveju iphone 8 7 6 6s plius

w19416

Nauja

Yra sandėlyje

€3.93
Vnt.

Žymos: namų smart sistema, namų smart, app lytis, "bluetooth" vibrat, perjunkite wi-fi, app sekso žaislas, kojų plovimo, tracker, app dildo, bluetooth lytis.

Skystas Silikonas Telefono Dėklas

T jis sudaro silikono atveju tinka stora, per garso mygtukai, pusės mygtuką, ir kreivių jūsų prietaiso .Minkštas mikropluošto pamušalas viduje padeda apsaugoti jūsų Telefoną.Išore, šilkiniai, soft-touch apdaila iš silikono eksterjeras atrodo puikiai į savo rankas.Ir jūs galite laikyti jį visą laiką.

Pastabos: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva nuotraukoje gali šiek tiek skirtis nuo tikrosios spalvos elemento.Dėkojame už jūsų prašome suprasti!

[S pecial Dizainas]: Pastatytas už jus.Šis skystis silikono atveju,suteikia patvarus, dviejų sluoksnių konstrukcija sustiprinta kietumas ir sklandžiai liesti bet kada.Plius, vidinės mikropluošto pagalvėlė išlaisvina bet dilimui, kad gali atsirasti hugging kiekvieno kampo. [Epas Precision]: Silikono atveju taip jos kiekviena linija ir forma skystis silikono atveju tinka stora, per garso mygtukai, Sleep/Wake " mygtuką, ir kreivių jūsų prietaiso.Lytėjimo mygtuką apima reaguoja su paliesti ir lengva naudotis. [Elegantiškas ir Stilingas]; priemoka Silikono atveju išsiskiria ir suteikia pasitikėjimo ir estetinį skonį, jos kapitonas.Ji visada išlaiko sausas ir švarus, nes ji yra labai lengva, nuvalykite nuo jo dulkes ir nešvarumus nuo bylos. [Lengvai valoma]: Bet koks dažas, kad jis pasireiškia dėl bylos servetėlės išjungti lengvai drėgna šluoste.laikykite savo Telefoną atveju visada gera būklė.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai