Aliuminio Lankstymo Stovykla Lentelė,Nešiojamų Žygiai, lauko kepsninė, Žvejybos &Travel

Aliuminio Lankstymo Stovykla Lentelė,Nešiojamų Žygiai, lauko kepsninė, Žvejybos &Travel

w19298

Nauja

Yra sandėlyje

€23.06 €18.45
Vnt.

Žymos: vaikų kelionės lentelė, stalas kartus, didelis balkonas lentelė, gleping kempingas baldai, lentelėje stovykla, sulenkite lentelė, aliuminio kartus lentelė, žvejybos bivvy lentelė, lauko veidrodėliai biliardo stalas, sudedamas stalas stovykla.

Quick setup: sulankstoma lentelė gali būti susukti keletą sekundžių ir supakuoti lengva nešioti krepšį lengva naudoti ir nešioti.

Išskirtinį iškylą lentelėje: puikus nešiojamas žaidimų stalo, labai tinka vidaus veikla ir lauko piknikus, kempingas, žygiai, kelionės, žvejyba, į paplūdimį ar net visą namą.Jis yra patvarus, gali būti atidarytas patogus aukštis, gali laikyti didelį kiekį maisto, ir gali būti sulankstyti labai mažas.Dėl didelių atostogų, jį naudoti padidinti savo virtuvės parametrai.Naudoti ją rodyti objektus kieme, arba naudoti jį kaip amatų lentelė.

Super patvarus: kempingas stalas yra pagamintas iš aliuminio lydinio ir nudažytos gražus metalo spalvos.Laikiklio dizainas priima trikampio stabilumo principą išlaikyti bendrą stabilumą.

dydis:44x35x29cm

Medžiaga:Aliuminio lydinys

spalva:Sidabro / Juoda

Pakuotės Turinys:

1 x sudedamas stalas

1 x saugojimo krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai