HEYounGIRL Apynasrio Aksomo Bako Viršuje Moterų Kratinys Grandinės Pasėlių Viršuje Backless Apkarpytos Feminino Streetwear Rankovių Viršūnes Tee Vasaros

HEYounGIRL Apynasrio Aksomo Bako Viršuje Moterų Kratinys Grandinės Pasėlių Viršuje Backless Apkarpytos Feminino Streetwear Rankovių Viršūnes Tee Vasaros

w190445

Nauja

Yra sandėlyje

€12.73 €7.39
Vnt.

Žymos: top y2k, chaki viršų moteris, moterų bako viršuje, žaislas bakas, atsitiktinis moterų, pasėlių top moterims, suknelė vasarai, bonned korsetas viršų, pasėlių, alencon nėrinių apdaila.

Dėmesio:

Kai kurie žmonės mums sakė, kad šios grandinės yra per ilgas.Bet iš tiesų sagtis gali būti atidarytas.Ir jūs galite reguliuoti ilgio, kad tilptų savo kūno, kaip nuotraukoje.

Dydis Stalo Dydis Biustas Liemens Ilgis S 72 60 33 M 76 64 34 L 80 68 35 (Vnt.): cm PASTABA:

1.Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį.Nesirinkite tiesiogiai pagal savo įpročius.

2. Dydis gali turėti 2-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome atkreipti dėmesį, kai jūs priemonė.

Pristatymas trems

1. Prekės bus išsiųstos tik po to, kai gavo mokėjimo.

2. Už atsargų 1-2 darbo dienas parengti užsakymą, sandelyje elementus reikia 3-7 darbo dienos.

3. Mes norėtume atnaujinti nemokamai express pristatymas, kai kuriais atvejais, jei užsakymas ne mažesnis nei 5 vnt suknelės su mumis.

4. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo dienos, prašome susisiekti su mumis.Mes stebės laivybą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

5. Svarbu, muitų,mokesčių ir rinkliavų NĖRA įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Tai yra pirkėjo pusėje.Prašome patikrinti su savo vietos postas nustatyti, kas šie daiktai atsitiko.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai