Keramikos Pelenų Urna Handpainted Kremavimo Balsuokite, Laidotuvių Pelenų Turėtojas Pet Memorialinis

Keramikos Pelenų Urna Handpainted Kremavimo Balsuokite, Laidotuvių Pelenų Turėtojas Pet Memorialinis

w190128

Nauja

Yra sandėlyje

€44.75 €27.75
Vnt.

Žymos: vyras laidotuvių, balsuokite, pelenų urnos dydis, keraminiai virtuvės kapsulės, sidabro pet urnos, katė balsuokite, pet balsuokite, keramikos jar saugojimas, pet žymes memorialinis, keramikos balsuokite.

Keramikos Pelenų Urna Handpainted Kremavimo Balsuokite, Laidotuvių Pelenų Turėtojas Pet Memorialinis

Mes visi nuliūdęs dėl prarasti savo mylimam žmogui, aš esu įsitikinkite, kad jums turėjo daugybę laimingas patirties su jais, jie ne tik augintinio, bet ir geras draugas, net šeimos narių, jie davė jums visiškai pasitikėti, būti skirta jums, priklauso nuo jūsų, jie nori būti su tavimi amžinai.

Prabangus, gražus ir saugus "Namas", galutinis poilsio vieta jūsų geriausias pal, jie nusipelno.

Produktų aprašymas:

Į urnas yra 100% pagaminti Keramikos, su Ranka traukti juostelėmis, Kuris atleistas po 72 veiksmus ir 1320 laipsnių aukštos temperatūros.

Fine tekstūra, Sočiųjų spalvų, Mūsų tradicinių ir nesenstantis dizainas ne tik suteikia elegantišką poilsio vietą savo artimiesiems, bet taip pat sukelia prisiminimus apie tuos, kurie jums patinka.

Karstas tinka bet kokios apdailos, ypač namų židiniai, urnos, išsklaidant arba užkasant į žemę.

Savybės keramikos kremavimo:

Urną su Ne-Audiniai uždaromos, drėgmei atsparus ir gali laikyti pelenų saugiai.

Kiekvienas konteineris yra rankų darbo, nepriklausomai nuo spalvos ar blizgesys.

Lengva Priežiūra: Tiesiog nuvalykite jį švariu sausu audeklu.

Paslaugos:

Anti-žala pakuotės (žalą, nemokamas pakaitinis)

Jei turite kokių klausimų prieš perkant, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes išspręsti problemą jums pirmą kartą.

Jei turite kokių nors klausimų, gavęs prekes, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, mes jums priimtiną atsakymo per 24 valandas.

Keramikos Balsuokite, medžiagos, spalvos ir dizaino produktus, yra amžinas, tai padaryta nebus išjungti, dažų, įbrėžimų, rūdžių ir korozijos.Palyginti su tradiciniais metalo gaminiai, turi akivaizdžių privalumų.Keraminiai gali išsaugoti net 1000 metų.Ji labai tinka apdailos ir laidojimo.Atkreipkite dėmesį: kad tai Balsuokite, o gal ir ne apkrovos visus pelenų, 1 suaugusiems.Prašome atidžiai perskaityti produkto dydį atidžiai.

Šių mažų gyvūnėlių urnos už pelenai yra mylintis memorialų puoselėjamos draugas, kad bendrai džiaugsmus ir išbandymus, davė mylėjo besąlygiškai ir be paliovos.

Kai jūs remeber!Aš myliu tave!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai