Ilga Rankena Smilkalų Pelenus, Paspauskite Vario Smilkalų Sandarinimo Priemonės, Milteliai, Smilkalų Tiekimo Kastuvas Smilkalų Ženklas

Ilga Rankena Smilkalų Pelenus, Paspauskite Vario Smilkalų Sandarinimo Priemonės, Milteliai, Smilkalų Tiekimo Kastuvas Smilkalų Ženklas

w189949

Nauja

Yra sandėlyje

€5.44 €2.99
Vnt.

Žymos: peilis voltron ' a, smilkalų laikiklis, kamado, furnitur rankena, bedrom spinta rankenos, smilkalai spausdinti, mactha, sodo kastuvas, rankenos rinkinys, raudona, vario puodą.

Aprašymas

Ieškote profesionalios, tačiau įperkamo smilkalų pelenus, paspauskite"?Ar jums ieškoti tvirtas, patikimas įrankis, kuris gali daryti kelis darbus vienu metu?Jei taip, ieškokite toliau!Mūsų profesionalūs smilkalų pelenus, paspauskite turi atitikti jūsų poreikius.Jis yra vienas iš geriausių pasirinkimų už jus.

Savybės

-Spalva: Vario

-Medžiaga: Žalvaris

-Dydis: 16.00X3.20X3.20cm/ 6.29X1.26X1.26in

- Tai smilkalai paspauskite yra puikus dydžio, ne per mažas arba per didelis, protingai suderinta su bendra smilkalų degiklis.

- Tai smilkalai paspauskite yra nuostabiai meistriškai ir gali būti derinamas su klasikiniais baldai, kad jūsų namuose labiau elegantiškas ir klasikinis.

- Tai smilkalai spauda gali būti naudojamas paspauskite smilkalų pelenus, smilkalų degiklis, kuri yra labai patogi ir paprasta naudoti.

- Aukštos kokybės žalvario, ne lengvai deformuojasi, rūdžių, ryškiai paviršiaus, labai gerai ir sklandžiai.

- Ergonomiškas dizainas, ilga rankena dizainas geresnį sukibimą.

1 x Smilkalų Pelenus, Paspauskite

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai