HaoHome Šiuolaikinės Paprasta Vertikalios Juostelės Tapetai Soild Spalva neaustinių Tapetai Miegamajame, Gyvenamasis Kambarys su Sofa-lova, TV Foną

HaoHome Šiuolaikinės Paprasta Vertikalios Juostelės Tapetai Soild Spalva neaustinių Tapetai Miegamajame, Gyvenamasis Kambarys su Sofa-lova, TV Foną

w189669

Nauja

Yra sandėlyje

€31.44 €16.03
Vnt.

Žymos: lipnus popierius roll, matmenų dryžuotų tapetų, gėlių tv foną, mėlyna, wallpap, pokemon plakatas, peoni tapetai roll, gyvūnų spausdinti sienos popieriaus, 3d tapetai ruda, 3d vaizdingas tapetai.

Kviečiame ateiti į HaoHome Parduotuvėje.Mes esame puikus tapetai ekspertas.Mes priimame lašas laivybos ir visa pardavimas.Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Aprašymas

Medžiaga: neaustinis Metrinių dydis:9.5 m*0.53 m=5.03 kvadratinių metrų Imperial dydis:31.16 ft*1.738 ft=54.15 kvadratinių metrų Spalva: Kaip Nuotraukose

Skelbimas:

1.Tai nėra lipnios tapetai.Nėra jokių klijų ar pasta, milteliai atgal Tapetai.Prašome paruošti klijai arba įklijuokite milteliai prieš parašėte tapetai. 2.Spalvų Tonai gali skirtis dėl skirtingų apšvietimo patalpoje. 3.Tapetų klijai nėra įtrauktas, bet gali būti perkamos iš savo vietos aparatūros parduotuvė. 4.Kad pakankamai kiekį norėdami išvengti spalvos skirtumų nuo įvairių partijos (įvairių užsakymų, skirtingos partijos), 5.iš vienos pusės sienos daug naudoti pačios partijos tapetus;Tapetai jums bus gauti, gali turėti tam tikrų raukšlių apie tai, ar į abi puses,tačiau tai neturi įtakos ieško po klijavimas ant sienos.

Produkto Rodo

Apie Mokėjimą

Sąlyginio deponavimo sąskaitos,Kreditinės kortelės,realaus laiko banko pervedimai, neprisijungęs mokėjimus (banko pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų www.poligon-1.lt, ir nebus išleistas, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.

Apie Laivybos

Mes laivas visame pasaulyje EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT,E-Paketinio, China Post, Po Singapūras, Honkongas Post ir pan.Mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas, nes ji yra tvarkomi Trečiųjų šalių paslaugų, bet jei sklypas yra ne atvykti per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums sekti jį ir suteikti jums patenkinti atsakymą.

Apie Atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų,Prašome palikti Mums teigiamą feedhack & a 5 star peržiūros!Jei esate nepatenkinti mūsų paslaugų ar kitos problemos,prašome susisiekti su mumis oefore palikti atsiliepimą, ir mes resole klausimas iš karto, ačiū!

Apie Mūsų Paslaugas

1.Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas 2.Ilgiau Apsauga 15 dienų daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo; 3.Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą, tik tuos, puikios būklės 4.Guaranteel Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Apie Mus

Paramos Lašas laivybos ir Didmeninės,Jei jums reikia daug, mes jums mažiausią kainą, kviečiame konsultuotis su mumis!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai