Ayliss Gamtos Sklandžiai Krištolo Karoliai Pakabukas Vandens Ašaros Pakabukas Gem Akmenys Reiki Healing Yoga Pakabučiai, Karoliai, Papuošalai

Ayliss Gamtos Sklandžiai Krištolo Karoliai Pakabukas Vandens Ašaros Pakabukas Gem Akmenys Reiki Healing Yoga Pakabučiai, Karoliai, Papuošalai

w189314

Nauja

Yra sandėlyje

€7.39 €6.58
Vnt.

Žymos: apversti pakabukas, 7 čakra pakabukas, eterinis aliejus lavos vėrinys, 7 čakros akmenys, 7 čakra, reiki nerūdijančio plieno, perlas, radiestezja už švytuoklės, angelas sparnų, akmuo, 7 čakra reiki.

Ayliss Gamtinių Gydomųjų Krištolo Karoliai Pakabukas Vandens Ašarų Lašas Reiki Chakra Brangakmenio Pakabukas Karoliai su Reguliuojama Vaško Laido

Aprašymas: Dydis:Crystal Pakabukas: yra 1,65 cm * 1.1 colių(LxW);Maxiomum dajustable ilgis:28inches; Pakuotė: 1pc / 2vnt / 4pcs pakabukas karoliai + 1pc dovanų dėžutė Medžiaga: natūralus kristalas.Karoliai galite reguliuoti pagal savo poreikį.Pakabučiai yra ranka raižyti ir poliruoti iš gamtos, sklandžiai, Gerai, jautriai odai.Kiekvienas kristalas yra unikalus.Žanras: Crystal yra raminantis poveikis.Skirtingi kristalai atitinka skirtingus ratus, 7 čakra žmogaus kūno, kuris gali atlikti skirtingas funkcijas, pašalinti žmogaus neigiamos energijos ir teigiamų energijos per magnetizmas.Galingas Funkcija: Jis gali mažina stresą ir įtampą, ramina dirglumą, subalansuoja nuotaikos svyravimai, išsklaido pyktis, pyktis, pyktis, baimė ir nerimas.Ji turi stiprių gydomųjų ir valymo įgaliojimus.Unikalus Sukurta: Unikalus Vandens lašo Formos Gydymo Krištolo Akmens Pakabukas Karoliai, lengvai tilptų jūsų suknelė.Puiki Dovana Jubiliejaus, Gimtadienio, Kalėdų, Motinos Diena, Valentino Diena, mokyklos Baigimo.

Mes Teikiame Lašas Laivybos, Greitai, Siuntos!!

98% Kad Shiped Per 2 Darbo Dienas Po Apmokėjimo.

Kenksminga Prastų Atsiliepimų Turės Įtakos Jūsų Dar Pirkti Platforma!

Blogų Atsiliepimų Davėjas Pasamdytas Konkurentas Bus Pranešta.

Mes esame Laimingi, Kad būtų Išspręsta Problema ir Siūlome Priimtiną Paslaugas Po pardavimo,Problemų Tvarka, Mes Galime Dalį Pinigų Atgal / Visa Grąžinamoji išmoka / Naujo siųsti Produkto.Palikti Blogų Atsiliepimų, Be Susisiekę su Mumis Bus Ne Pateikti Bet Po pardavimo Tarnybą.

Mes Esame Viena Iš Didžiausių Mados Juvelyrikos Bendrovės Iš Pietų Kinijos.Turėti Savo Prekės Ženklą.Pateikti OEM Paslaugos Daugeliui Garsių Prekės Juvelyrikos Bendrovės visame Pasaulyje.Visi Produktų Seaze Pasaulio Mados.

Didelio Masto Pirkti, Didelio Masto Gamybos, Stiprių Bendradarbiavimo, Pati Kokybė, Geriausia Kaina,.

Pardavėjo Pristatymas Metodai Includ: E-pakelis/Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu/Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus.Mes Pasirinkti Geriausias Būdas Mano Apie Laiką Ir Saugos.Visi Su Sekimo NĖRA.

Siuntos Poveikis Per 3 Dienas, Laivas Užima 15-60 Dienų, Iš Kontrolės. 80% Kad Gavo Per 20 Dienų, 10% Per 40 Dienų, 10% Per 60 Dienų, Iš Kontrolės.

Prašome atkreipti dėmesį, kad mes ne kontroliuoti, tranzito laikas, ypač per atostogas, skrydžio atidėjimą ar oro sąlygų.

Standartinis Internationl Paketu, Vidinis Burbulas Filmas, Ne Kartoninė Dėžutė.Specialių Dur Dėžės Už Didesnį Kiekį.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai