4PCS/Set Aukso Geltonumo Lapai Modelis Apkabinti Užvalkalas Elegantiškas Minimalistinis Namų Sofos Pagalvėlė Padengti Dekoratyvinių pagalvių Užvalkalai Prekes

4PCS/Set Aukso Geltonumo Lapai Modelis Apkabinti Užvalkalas Elegantiškas Minimalistinis Namų Sofos Pagalvėlė Padengti Dekoratyvinių pagalvių Užvalkalai Prekes

w189214

Nauja

Yra sandėlyje

€9.58 €6.99
Vnt.

Žymos: ruožas pagalvėlė padengti green velvet, pagalvė geltona, nustatyti sofa, baldų kambarį nustatyti kinija nemokamas pristatymas, žali plaukai, pagalvėlė padengti aksomo, geltona, geltonos sofos žalia, kūrybos pagalvėlė padengti aksomo, 4 colių nėriniai perukas, plaukų aptakus.

Funkcijos: 1、Sezoninio Apdaila: nuo metų laiko!Šios Padėkos tematikos užvalkalai atneš jums rudens talentų ir pasirengti šventes.

2、išskirtinis Dizainas: pagalvėlė padengti atspausdintas ant vienos pusės.Dizainas apima "Rudens Pašaukimas", "Padėkos diena", "įsimylėti" ir "Padėkos".Visi etapai yra išspausdintas su gražiais lapais ir nematomas užtrauktukas, kad būtų paprasta naudoti.

3、Lengva priežiūra Užvalkalas: Kiekvieną kvadratinį užvalkalas gali būti mašina-plaunamas paslėptas zip lengvai vietą ir pašalinti.Apsaugoti jūsų pagalvę iš dulkių, galimas skysčių išsiliejimo ir maisto purslų, arba pakeisti seną pagalvių užvalkalai.

4、Paruoštas Naudoti: Naudoti šias pagalvėles už pagalves ant sofos, kėdės, sofos, lovos ar suoliukai.Pagalvė padengti tik!Neapima įdėklai, užpildų arba užpildais.

5、Mažų ir Ekstravagantiškų: stiliaus, kuris yra populiarus su dabartine spalva yra šiek tiek mažas ir ekstravagantiškas, kad meno žino, kaip sukurti formų.

Specifikacija: Pavadinimas: Pagalvė Atveju

Striukės medžiaga: persikas oda

Užpildas: ne pagrindinės

Gaminio medžiaga: persikas oda

Produkto tinklelis: apie 45*45cm/17.72*17.72 į

Produkto grynasis svoris: 45-50 gramų ar taip

Modelis: geometrinės abstrakcijos

Užpildo kiekis: 90% (imtinai) - 100% (išskyrus)

Produktų technologijos: skaitmeninė spauda ant priekinių ir vaiskiai balta persikų ant nugaros.

Pakavimo Sąrašas: 4*užvalkalas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai