New7500lm Led Nešiojamų Prožektorius atsparus Vandeniui Led Prožektorius 150W Led Darbo Šviesiai naudoti 4*AA Baterijos Medžioklės Kempingas

New7500lm Led Nešiojamų Prožektorius atsparus Vandeniui Led Prožektorius 150W Led Darbo Šviesiai naudoti 4*AA Baterijos Medžioklės Kempingas

w188888

Nauja

Yra sandėlyje

€28.62 €21.47
Vnt.

Žymos: skywolfeye xml t6, žibintai galia, key chain fakelas, manker mc12, titano fakelas, cob q5, ranka žibintų, cob led namo, shenyu, lg likimo m153.

Naujas 7500lm Led Nešiojamų Prožektorius atsparus Vandeniui Led Prožektorius 150W Led Darbo Šviesiai naudoti 4*AA Baterijos Medžioklės Kempingas

Savybės:

1.Patogioje & Lankstumas: Belaidžius COB LED darbo lemputė su patikima 180 laipsnių sukimosi reguliuojama rankena, galite prop jį lengvai ir įdėti jį į bet kur, kur tik norite.led darbo šviesos kabinti ant sunkvežimių ar rankinių.

2.Lengva nešiotis ar pakabinti: IP65 Vandeniui rodiklis, ši šviesa yra idealiai tinka stovyklavimui, žvejybai, tyrinėti, automobilių techninės priežiūros arba naudoti kaip Avarinį šviesos.Į ratcheting rankena dvigubinamas kaip reguliuojamas stovas.Ši šviesa yra lengvai nešiojamas ir gali būti pasiruošę teikti apšvietimo, kur ji yra reikalinga.

3.Energiją Taupančių & Ilgesnis Tarnavimo laikas: Energijos taupymas iki 90 %, palyginti su halogeninės lempos, prožektoriai.Naudoti ilgalaikį super ryškus Led niekada reikia pakeisti.Ilgiau nei vidutinė gyvenimo trukmė 25 000 valandų.

4.Patvari ir ilgaamžė: Skirtingai nuo kitų produktų, tai patikima prožektorius yra pagamintas iš itin storos, lieto aliuminio su šilumos-skleisti kėbulo ir bamperio apsaugos.Tai yra įdėti per griežta poveikio, vibracijos ir ekstremalių temperatūros tyrimas prieš jį, galės būti išsiųsti į savo namus.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: POCKETMAN

Įėjimo įtampa: 5V

Modelio LED karoliukai: COB

Spalvų perteikimo indeksas: 85

Medžiaga: Aliuminio lydinys+ABS

Šviesos kampas: 180 laipsnių

Produkto svoris: apie 467g

Gaminio dydis: 135*200*60mm

Apsaugos klasė: IP65

Spalvos temperatūra 6,500 K (šaltai balta)

Galia: 150W

Apšvietimo trukmė: 8-12 val.

Įkrovimo laikas: 4-6 valandos

Baterijos Galia: 4*AA Baterijos

Plačiai Naudojant: Ši darbą šviesos turi Daug rūšių(mažo ryškumo, didelio ryškumo ir strobe) ir puikiai tinka vidaus ir lauko veikla, pavyzdžiui, automobilių remontas, dirbtuvėse, statybos svetainės, darbo, kempingas, skubios pagalbos , žygiai, medžioklės, tyrinėti, ieškoti ir t.t.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai