Vonios Šepetys Gumos Galvos Laikiklis Valymo Šepetys Sienos montuojamas Vonios kambarys Buitinių Grindų Valymo Reikmenys, Vonios kambarys

Vonios Šepetys Gumos Galvos Laikiklis Valymo Šepetys Sienos montuojamas Vonios kambarys Buitinių Grindų Valymo Reikmenys, Vonios kambarys

w188832

Nauja

Yra sandėlyje

€4.54 €2.90
Vnt.

Žymos: vonios aksesuarai pakabinti, taurės dantų šepetėlis, dantų šepetėlis kviečių, teptuku galvos tualetas, vonios valymo reikmenys, vonios aksesuarai convies, šepetys tualeto, švarus wc, tualeto šepetys, puodelio laikiklis dantų šepetėlis.

Medžiaga:plasitc

Dydis: 20*15*15cm

Paketą Sudaro:1*Tualeto Teptukų Rinkinys

Savybės:

Priima minkšti šeriai su stipria valymo galia, ir jokios žalos paviršiaus, tualetas.

Minkšti šeriai didesnis kontakto plotas ir uždaryti tinka valyti paviršius.Tai tvirtos ir nėra lengvai deformuojasi po ilgo laiko naudojimo.

Lengva Valyti: tualeto šepetys su minkštais šeriais, nuvalykite ir gerai ir squishes žemyn pakankamai patekti į kabinos ir crannies.Puikus gilus valymas pagal ratlankio ir sunkiai pasiekiamose vietose.

Patogi Rankena: Patogus ir neslidus lenkta rankena dizainas.Tik reikia švelnus šveitiklis savo tualetą, ir jums bus gauti geriausią valymo efektas be vargo.

Unikalus Dizainas: Unikalus turas centras-of-svorio dizainas, tvirtas laikiklis, kuris leidžia jums laikyti jį iš neapvirstų ir nukristi.Kad neuždarytų bazės dizainas suteikia gerą ventiliaciją ir apsaugo pagrindo švarus.

Šis tualetas švaresnis padės išlaikyti jūsų vonios kambarys atrodo švari ir tvarkinga, ir padaryti valymo puikūs ir pastangų patirtis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai