Bioaqua balinimo ir tiekėjas drėkinantis gelis отшелушивающий gelis su ryžiais

Bioaqua balinimo ir tiekėjas drėkinantis gelis отшелушивающий gelis su ryžiais

w188632

Nauja

Yra sandėlyje

€5.46
Vnt.

Žymos: bioaqua kosmetikos, kūdikių veido kaukė, du kartus kaukė veidui, biaqua, bioaqua kaukė, bioaqua akių kaukė, bioaqua veido kremas, bioaqua veido, bioaqua kolageno kaukė, bioaqua rinkinys.

Отшелушивающий gelis veidui su ryžiais bioaqua suteiks jūsų odai išsamią priežiūros ir komforto jausmą.

Gelio sudėtyje yra: Hialurono Rūgštis, įvairių aliejų ir alijošiaus ekstrakto.Hialurono rūgštis palaiko vandens-druskų balansą odą, prasiskverbia į giliausius sluoksnius ir užpildo juos drėgmės, ir taip pat naudingų mineralinių medžiagų ir vitaminų, kad odą reikia tiek daug.Dalelių ryžių grūdų švelniai dehidratuotą odą, nesukeldamas sudirginimo, paraudimo ir kitų nepatogumų.Ir alavijo ekstraktas, savo ruožtu, šalina patinimą, trukdo atsirasti mimikos raukšles, suteikia odai tamprumo ir elastingumo.

Želė pasižymi malonia tekstūra ir lengvas aromatas, kuris yra žvalumo ir gaivus.Po pirmojo jo taikymo, pamatysite įspūdingas rezultatas!Oda tampa švelni, lygi ir pakankamai sudrėkintas, atrodo sveika ir švytinti.

Talpa: 140. Naudojimo būdas:

Naudoti produkto, reikėtų 1-2 kartus per savaitę; taikyti gelis-roll odos be makiažo, svarbu, kad jis būtų sausas; minkšti judesiai produktas yra platinamas į veidą ir į kairę dvi minutes, tuomet nuplauti šiltu vandeniu kartu su suformuota gumbų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai