Sienos Skaitytuvas 5 In 1 Elektros Detektorius ką radau, tas Skaitmeninis LCD Displėjus Daugiafunkcinis Medienos AC Viela, Metalo Smeigės Nustatymo

Sienos Skaitytuvas 5 In 1 Elektros Detektorius ką radau, tas Skaitmeninis LCD Displėjus Daugiafunkcinis Medienos AC Viela, Metalo Smeigės Nustatymo

w188315

Nauja

Yra sandėlyje

€19.58 €13.70
Vnt.

Žymos: fotolamp, kabelių ieškiklis sienos, muilas pistoletas elektrinis, tbt pro tristar, palydovų ieškiklis, trumpas testeris grandinės, 3d skenavimas, r medienos, nusprendė, metalo detektorius, metalo, skeneris sienos.

5-in-1 STUD IEŠKIKLIS : Homder stud ieškiklis yra didelio jautrumo, rankinį sienos detektorius, skirtas namų puošmena,kuri naudojama aptikti centro poziciją iš metalo ar medžio stiebo sienos,ir taip pat gali aptikti metalo padėtimi ir gyventi AC laidai pozicija.Jis siūlo 5 aptikimo būdus siekiant patenkinti visus poreikius namo sienos "PASIDARYK pats" projektai.

5-in-1 Sienos Skaitytuvas:Tai stud ieškiklis suteikia 5 skenavimo režimai, Apima 1/2 visų.stud nuskaitymo(iki 13mm gylio), 1.stud nuskaitymo(iki 25 mm gylio), 1.5.stud nuskaitymo(iki 38mm gylio), Metalo nuskaityti iki 2.36 in. (60 mm) gylio, AC nuskaityti iki 2. (51mm) gylio.Geros medienos, sijos, sijų, metalo, AC laidai, taip pat gilus įdėtųjų objektų už grindų, lubų ir sienų.

LCD EKRANAS IR garso signalas: Homder skaitmeninis stud detektoriaus funkcijų, didelis LCD ekranas kartu su didelis garsas perspėjimo nustatyti tikslią vietą objektus.Kai rasti medžiaga, LCD ekrane nurodys kryptį ir intensyvumą, pyptelėjimą pasakoja, ar jūs esate daugiau arti tikslo.Greito nustatymo taupo vartotojų laiką labai.

AUTOMATINIS KALIBRAVIMAS :Paspauskite Scan mygtuką, norėdami pradėti kalibravimą, mažėja barų, išnyks ir sirena pyptelės vieną kartą, ir kalibravimas baigtas.Laikykite įrankį butas nuo sienos ir ne roko, tentas, arba paspauskite sunku, kai lėtai neslystų paviršiaus yra nuskaitomi.Kartą krašto stud yra įlaipinami, stud ieškiklis bus pyp.Multi-funkcija stud ieškiklis naudoja " state-of-the-art jutiklių technologija tiksliai ir greitai poziciją, kniedės, medžio, metalo AC laidai!

Platus Naudoti ir 100% Garantijos --- Homder stud ieškiklis ne tik suteikia jums aukščiausios kokybės ir dideliu tikslumu, bet taip pat suteikia mutis-funkcijų, kad padėtų jums greitai rasti metalo, medienos AC laidai paslėpti sienos, grindys ir lubos iš namų.Mes suteiksime 30 dienų pinigų grąžinimo & 1 metų garantija ir gyvenimą technologijų pagalba.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų!

Pakavimo sąrašas

TH560 Hiroshi * 1

9V cinko sluoksnis akumuliatoriaus * 1

Instrukcija * 1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai