Asmeninį Šešiakampis Aksomo Žiedas Lauke Vienas Dvigubas Žiedas Talpinimo Vestuvės Vestuvinis Žiedas Ekranas Turėtojas Derliaus

Asmeninį Šešiakampis Aksomo Žiedas Lauke Vienas Dvigubas Žiedas Talpinimo Vestuvės Vestuvinis Žiedas Ekranas Turėtojas Derliaus

w18826

Nauja

Yra sandėlyje

€4.95
Vnt.

Žymos: deao senovinių vestuvių, sweete šešiolika, gimtadienio dovanų dėžutė, žaliosios vestuvės dėžės, bell avių, medinis žiedas lentelė, medžio asmeninį langelį, žiedas pearl klasteris, bohemian prašmatnus vestuvių suknelė, fleurs.

Šis aksomo žiedas box yra labai tinka Valentino Dienos dovanos, gimtadienio dovanos, bridesmaids dovanos, vestuvių dovanos, nuotaka nuotraukos ir sužadėtuvių dovanas.

Kiekvieną aksomo vestuvinį žiedą lauke yra rankų darbo ir pagaminti iš kruopščiai atrinktų aukštos kokybės audiniai.Unikalus dizainas, turėtų būti naudojamos asmeniniam naudojimui arba kaip dovana savo mylimam žmogui.

- Kaip pritaikyti --

Galite laikyti užsakymą informacija (įskaitant šriftą, šrifto spalvą ir pasirinktinį tekstą ), kad puslapis.Paprastai, mes rekomenduojame, kad jūs naudojate dvi šrifto spalvas, aukso ir sidabro.

Pavyzdžiui: 2 aukso F

-- Patarimai --

1. Rankinis matavimas, prašome leisti klaida 0-1 cm.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind siūlymą.

2. Skirtumas tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai