SMD5050 Dezinfekavimas uv-C Ultravioletinės Šviesos Sanitizer Juosta Nužudyti Erkės USB 5V LED Sterilizer UV Juostelės Virtuvės, Miegamojo Ligoninėje

SMD5050 Dezinfekavimas uv-C Ultravioletinės Šviesos Sanitizer Juosta Nužudyti Erkės USB 5V LED Sterilizer UV Juostelės Virtuvės, Miegamojo Ligoninėje

w187545

Nauja

Yra sandėlyje

€4.26 €3.07
Vnt.

Žymos: led juostelėmis ir, 12v led juostos, aklas laido, Grosgrain Kaspinu, užduotis žibintai, lempos uv, lempa led, 3d dragon lempos, juosta atspari vandeniui, usb stick.

USB 5V LED Sterilizer UV Juosta SMD5050 Dezinfekavimas uv-C Ultravioletinės Šviesos Sanitizer Juosta Nužudyti Erkė

Savybės:

- Nužudyti erkių: erkės yra nematomas micro būtybių, jie yra visur lova, pagalvės, sofos, kilimas, ir namuose, ir sukelti daug pavojų: erkės kramtymas žmonių odos padarys odos niežėjimas ir raudonos spalvos, todėl žmonės negali miegoti ir nepatogu.Tai sterilizer juosta gali nužudyti dulkių erkutės iš karto.

- Nužudyti bakterijos gali lengvai nužudyti bakterijos, įskaitant pelėsių, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, pet parvovirus, gripo virusas, ir kt.Ultravioletinės šviesos pertraukos jį žemyn į vandenį ir deguonį.

- Pašalinti kvapas: gali pašalinti kvapas, tik patinka dūmų kvapas virtuvėje, kvapas miltligė, miegamojo, kvapas, vonios kambarys, dėžutė avalynės, šaldytuvas, šiukšlių, gali ir pan.Spinduliuotė gali nužudyti bakterijos, kurios sukelia kvapai.Ozonas greitai nužudyti ir oksiduojasi ir suyra organinių arba neorganinių medžiagų kvapas.

- Švarus oras: gali išskaidyti maža medžiagų į orą, sumažinti alergenų, kuris gali sukelti astmos ir alergijos, nužudyti teršalų, kurie gali sukelti peršalimas, gripas, alergija ir sinusų infekcijos, ir kad oro naujesnis.

Techniniai duomenys:

Lustas: SMD 5050

Bangos ilgis: 253.7 nm

Įėjimo įtampa: 5V

Jungiamasis kaištis: USB

Pastabos:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

1 X LED Sterilizer uv-C Juostelės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai