GPS RDA Ugniai Pinigus Dokumento Failą, Maišelis, Maišelis Pinigų Banko Korteles, Pasas, Vertybės Organizatorius Turėtojas Saugaus Sandėliavimo

GPS RDA Ugniai Pinigus Dokumento Failą, Maišelis, Maišelis Pinigų Banko Korteles, Pasas, Vertybės Organizatorius Turėtojas Saugaus Sandėliavimo

w187448

Nauja

Yra sandėlyje

€7.71 €6.55
Vnt.

Žymos: dokumentų krepšys ugniai, dokumento organizatorius odos failų, metalo mini lagaminas, dokumento turėtojo vandeniui atspari ugniai, dokumento organizatorius padfolio, drone krepšį, atspari ugniai lipo, dokumento aplanko ugniai, aliuminio organizatorius lagaminas, dokumento organizatorius gėlių, KORTELĖS.

Kulka Taškų: 1、Aukštos kokybės, atsparios ugniai medžiagos, saugus ir aplinkai draugiškas: išorinis sluoksnis yra pagaminti iš atnaujintas skystu silikonu stiklo audiniu su mažu šiluminio laidumo ir stiprus atsparumas ugniai.Jis gali atlaikyti 1000 laipsnių (1832°F) ir yra lygaus paviršiaus, nesukeldamas odos diskomfortą.

2、HOOk & LOOP ir gaisro užtrauktukas išlaikyti liepsnos patekimo į vidų.Be to, šis krepšys yra itin patvarus ir ne lengvai neplyštų.

3、išorinis sluoksnis yra atspari ugniai, 2 vidiniai sluoksniai, iš kurių vienas yra elektroninis shield ir kiti yra normalus sluoksnis.

4、Didelės talpos, pateikimas, mobilieji telefonai, mobiliojo ryšio energijos, pažymi, papuošalai, patikrinimai, pinigus, pasus, licencijos monetos, brangakmeniai nuotraukas ir kt.

5、Vandeniui atsparus dizainas, antibakterinis, anti-aging, anti-korozijos, visada gali užtikrinti savo vertybes ir informacija.

Savybės:

Aukštos kokybės, atsparios ugniai medžiagos, saugus ir aplinkai draugiškas: išorinis sluoksnis yra pagaminti iš atnaujintas skystu silikonu stiklo audiniu su mažu šiluminio laidumo ir stiprus atsparumas ugniai.Jis gali atlaikyti 1000 laipsnių (1832°F) ir yra lygaus paviršiaus, nesukeldamas odos diskomfortą.

HOOk & LOOP ir gaisro užtrauktukas išlaikyti liepsnos patekimo į vidų.Be to, šis krepšys yra itin patvarus ir ne lengvai neplyštų.

Išorinis sluoksnis yra atspari ugniai, 2 vidiniai sluoksniai, iš kurių vienas yra elektroninis shield ir kiti yra normalus sluoksnis.

Didelės talpos, pateikimas, mobilieji telefonai, mobiliojo ryšio energijos, pažymi, papuošalai, patikrinimai, pinigus, pasus, licencijos monetos, brangakmeniai nuotraukas ir kt.

Vandeniui atsparus dizainas, antibakterinis, anti-aging, anti-korozijos, visada gali užtikrinti savo vertybes ir informacija

Dydis: apie 21*11,5 cm/8.27*4.53 į

Medžiaga: silikonas, padengtas stiklo pluošto

Sąrašas:

1*atspari ugniai krepšys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai