LONGBO Mados Kvarco Žiūrėti Moterų, Prabangos Imitacija Keramikos Lydinio, Rožinės spalvos Vandeniui Kvarco Žiūrėti Elegantiškas Ponios Laikrodžiai

LONGBO Mados Kvarco Žiūrėti Moterų, Prabangos Imitacija Keramikos Lydinio, Rožinės spalvos Vandeniui Kvarco Žiūrėti Elegantiškas Ponios Laikrodžiai

w18654

Nauja

Yra sandėlyje

€27.53 €12.39
Vnt.

Žymos: rožinė žiūrėti moterims, moterų mados atspalvių, LIGE kvarco žiūrėti, rožinė žiūrėti moteris, kvarco rose, longbo vyrai laikrodžiai, longbo žiūrėti, KVARCAS, nustatyti žiūrėti moterims, aukso rožinė žiūrėti.

LONGBO Prekės ženklo Mados Žiūrėti Moterų, Prabangos Imitacija, Keramikos ir Lieti Apyrankė atsparus Vandeniui Kvarco Žiūrėti Elegantiškas Ponios Žiūrėti * Medžiaga: Priimti Desified Imitacija Keramikos * Jūdėjimas: Japonų Importuotų Kvarco Judėjimas * atsparus Vandeniui: 30M (ne plaukimo dušas ir nardymas) * Baterijos veikimo laikas: 3 Metus * Garantija: Mes orderio žiūrėti už 1 metai, ir mes paketu, su atsparus smūgiams porolonas apsaugoti žiūrėti nuo sugadinimo. >>>Svoris ir Dydis

Skambinti storis: 11mm

Ciferblato skersmuo: 36mm

Produkto svoris: 87g >>>Apie Funkciją

Atsparus vandeniui: 30 metrų(ne plaukimo dušas ir nardymas)

Specialios funkcijos: Laiko rodymas

Baterijos tarnavimo laikas: Daugiau nei 3 metai

Užsegimas tipas: Apyrankė Sagtis

Vežimą:

1. Laivybos visame pasaulyje ( Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO )

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ir ypač per atostogų sezoną.

Grįžti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos Išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties, dėl grąžinimo priežastis.

3. Mes grąžinsime jums visą laimėjusio pasiūlymo sumą, gavęs elementą į savo pradinę būklę, ir paketas su visais komponentai ir priedai įtraukti.Po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operaciją iš www.poligon-1.lt, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- ės) yra pažeista per ją tranzitu.negali būti lauke žalą būklės, nes lauke yra nemokama, mes pack žiūrėti su laikrodžio dėžutė, siekiant apsaugoti žiūrėti nuo sugadinimo.

Atsiliepimai:

1. Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai apreciated gavęs elementus.

2. Nuo jūsų atsiliepimai yra labai importuojami į mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Jis bus tiesiog priimti jūsų 1 minutę.Bet tai 1 minutė yra labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Ačiū už jūsų supratimą, ir Have a nice Verslo Kelionę mūsų parduotuvėje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai