Aliuminio Lydinio Nešiojamų Stiprios Šviesos Strobe savigynos LED Žibintuvėlis,lauko Avarinė Mini Žibintuvėlis Defensa Asmens Arma

Aliuminio Lydinio Nešiojamų Stiprios Šviesos Strobe savigynos LED Žibintuvėlis,lauko Avarinė Mini Žibintuvėlis Defensa Asmens Arma

w18638

Nauja

Yra sandėlyje

€6.57 €3.28
Vnt.

Žymos: oro minkštas, gynybos ginklas, keychain mini, savigynos ginklas, blaster ginklą, didelis mirksėtų žiburiai, electr shocker, specialios avarinės šviesos, airsoft pistoletas, veiksmas pro.

sveiki, mes saugome paramos Didmeninės ar mažmeninės prekybos ir lašas laivybos

Visi Produktų savo parduotuvėje turime vietos grąžinimo paslaugą. (jei šalyje Nemokamai Grąžinti ) Per 15 dienų po to, kai jūs gaunate produktą, galite grąžinti dėl bet kokios priežasties, išsiųsti paketą jūsų vietovėje, galite gauti visą kompensaciją.

Aprašymas:

1. Pagamintas iš aliuminio lydinio, šis mini žibintuvėlis yra lengvas, ekologiškas ir atsparus korozijai jūsų naudojimui.

2. LED lemputės gali suteikti jums ryškios šviesos ilgą laiką.Kai esate tamsoje, tiesiog atidarykite jį ir leiskite jam pasiūlyti jums touch saugumo.

3. Tai kasdien atsparus vandeniui žibintuvėlis tinka dienų, kad dulksna.Vaikščioti plonu lietaus ir ji vis dar yra apsaugoti jus ir pasakyti vairuotojams, kad jūs esate čia.

4. Karščiui atsparios dervos objektyvas gali dirbti gerai ir yra neramus, kad pertrauka, kai žibintuvėlį nukrenta

5. Šis mini aliuminio lydinio žibintuvėlis yra lengva laikyti ir lengvai laikymo ir lengva nuslysti į kišenę.

Specifikacija:

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Spalva: juoda, balta

Dydis: 53*13mm

Paketas apima:

1*Nešiojamų Mini Žibintuvėlis

1*Dėžutė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai