Vaikai Mediniai Atminties Rungtynės Stick Šachmatų Žaidimas Įdomus Blokuoti Stalo Žaidimas Švietimo Spalva Pažintinių Gebėjimų Žaislas Vaikams

Vaikai Mediniai Atminties Rungtynės Stick Šachmatų Žaidimas Įdomus Blokuoti Stalo Žaidimas Švietimo Spalva Pažintinių Gebėjimų Žaislas Vaikams

w186289

Nauja

Yra sandėlyje

€4.33 €3.03
Vnt.

Žymos: šachmatų lenta, montessori žaislas, šachmatų stick, įrangos pardavimas, biuro įrangos blokai betmenas, vaikai atminties žaidimas spalva, šachmatų atmintis, atminties rungtynės stick šachmatai, žaidimas memori medienos, draugas memory stick, šachmatų rinkinys.

Savybės:

1. Kokybės medžiaga: pagamintas iš saugios ir ekologiškos medienos medžiagų, netoksiškas ir bekvapis, leisti savo vaikus saugiai žaisti.

2. Produkto funkcijos: auginti vaikų pažintinių gebėjimų ir auginti rankų judesių koordinavimą.

3. Stiprus ir patvarus: švarus, su plovikliu arba nuvalykite minkštu audiniu, ilgas tarnavimo laikas.

Aprašymas:

Vaikai mediniai atminties rungtynės šachmatų žaidimas, tai ne tik žaislas, bet ir mokymas pagalbos, klasikinis žaislas, kad kiekvienas vaikas turi turėti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: mediena

Taikoma amžius: nuo 2 metų

Tipas: Vaikų švietimo žaislai

Pakuotė:

1* Atminties šachmatų žaislas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai