SUMONDY Photochromism Recepto Akiniai Trumparegystė Moterys Vyrai Chameleonas Shortsighted Akinių Su Dioptre -0.5 Į -4.0 UF98

SUMONDY Photochromism Recepto Akiniai Trumparegystė Moterys Vyrai Chameleonas Shortsighted Akinių Su Dioptre -0.5 Į -4.0 UF98

w186038

Nauja

Yra sandėlyje

€57.81 €12.72
Vnt.

Žymos: stiklo trumparegystė, toketorism recepto akiniai, chameleonas pigmentas, vyrų megztinis, dioptrijų, trumparegystė, dioptrijomis stiklai, photochromatic trumparegystė akiniai, stiklo trumparegystė, akinių rėmeliai moterų.

modname=ckeditor

PASTABA

Tai yra baigtas trumparegystė akiniai su photochromic lęšiai,lęšiai bus skaidrus ir bespalvis patalpose ar tamsiose vietose, tačiau jie bus patamsinti lauke arba saulės apsaugoti jūsų akis nuo ryškios šviesos.

Prieš jus, kad ji atidžiai patikrinkite, kad, jei jūsų regėjimas ataskaita atitinka produkto.

INDIVIDUALŲ DIAPAZONAS

Tai yra generiniai vaistai.

Jis negali būti pritaikytas cilindrų.

Jos originalus vyzdžio atstumas yra tinkamas 63mm-65mm,jis gali būti pritaikytas kitų mokinių atstumai nemokamai,jums tereikia palikti žinutę užsakymo pasakykite mums savo mokinių atstumais.

Ji gali būti derinami su įvairių dioptre(SPH) lęšiai,jums tik reikia pasirinkti "RECEPTO PRITAIKYMAS" parinktis "Objektyvas Spalva",ir palikti pranešimą savo užsakymą pasakykite mums savo receptą su šiuo formatu.

Dešinė Akis(OD.) Spindulys:______

Kairės Akies(OS.) Spindulys:______

Pupillary Atstumas:________

Kitų klausimų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai ir nustatyti, ar ji tikrai tinka jums.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai