Medžio masyvo Pet Valgomojo Stalo Dubenį Pet Mediniai Pakreipus Lesyklos Šuo, katė Anti-slip Trys Dubenys Katė Patiekalas su Šlaito Stovi(Perdėtai)

Medžio masyvo Pet Valgomojo Stalo Dubenį Pet Mediniai Pakreipus Lesyklos Šuo, katė Anti-slip Trys Dubenys Katė Patiekalas su Šlaito Stovi(Perdėtai)

w185966

Nauja

Yra sandėlyje

€15.59 €12.47
Vnt.

Žymos: šuo finansuojančiojo stendas, vyrai, medinis dubuo, katė fontano vandens, dubuo katė, dekoro medinis, nemokamas pristatymas muilinės, pet dubenį 5, dubenėlį ryžių, lepim, mielas keramikos katės dubenėlį.

Gerbiamas kliente, Sveiki atvykę į mano parduotuvę!Švęsti atidaryti naują parduotuvę, jūs gausite katės žaislą, kai jūs, kad per šią savaitę, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū už jūsų dėmesį.Ir linkiu jums viso ko geriausio:)

Aprašymas

Tai stalčiuko, pagaminti iš medienos, kuri patvarus ir stiprus.Ir mokslo suprojektuoti tinkamą aukštį, kad jūsų augintiniai būtų lengviau nuryti maisto ir vandens, ugdyti sveikos mitybos laikysena.Svarbu, kad augintiniai apie sveiką mitybą.

Savybės

- Dubuo pagamintas iš keramikos, kuri yra lengvai valoma ir tvirtas laikiklis yra pagamintas iš bambuko, kuris apsaugo jūsų šuo ar katė maisto ir vandens iš baigiant ant grindų didelė netvarka, itin ekologiškus ir patvarus naudoti. - Natūrali ir graži bambuko konstrukcijos su šių nuimamas dubenys, kurie leidžia jums užpildyti jūsų gyvūnėlio maisto ir vandens dubenėliai be judančių visą prietaisą. - Vidutinis aukštis šios katės ausies formos pet indai atitinka jo posvyrio kampas, kuris gali žaisti gerai anti-dieglius poveikį ir efektyviai užkerta kelią bakterijų ir maisto nuo drėgmės. - Augintiniai, artritas, kaklo arba nugaros problemų jį rasti reljefo valgyti iš iškeltas tiektuvą.Virškinimo sveikata žymiai pagerėjo, kai šunys ir katės nebėra padermė unnaturally valgyti nuo žemės paviršiaus. - Mokslinis suprojektuoti tinkamą aukštį, kad jūsų augintiniai būtų lengviau nuryti maisto ir vandens, ugdyti sveikos mitybos laikysena.

Q: Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

A: Dėl didmeninės prekybos, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri užtrunka tik 5-10 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Klausimas: Kada galiu tikėtis, kad mano užsakymai bus išsiųsti?

A: Paprastai, jūsų užsakymas bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas.Bet skubos tvarka, prašome padaryti pastaba, kai jūs pateikiate užsakymą arba susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Po išsiųstas, galite stebėti sklypo apie šią svetainę ir stebėjimo informaciją bus galima gauti per 15 dienų. (https://www.17track.net/en)

Q: Nėra patenkinti prekės gautos?

A: Jei esate ne laimingas su savo daiktus, prašome neskubėkite palikti neigiamą atsiliepimą, tiesiog leiskite mums pabandyti ir padaryti viską teisingai!Jauskitės laisvai susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo komanda, mes stengiamės rasti geriausias būdas išspręsti jūsų problemą.

Q: Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

A: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai