CACAZI Belaidžio Vandeniui Doorbell DC baterijomis 200M Nuotolinio valdymo Mygtukas 2 1 Imtuvą Namuose Belaidžius Smart durų bell Varpelių

CACAZI Belaidžio Vandeniui Doorbell DC baterijomis 200M Nuotolinio valdymo Mygtukas 2 1 Imtuvą Namuose Belaidžius Smart durų bell Varpelių

w185641

Nauja

Yra sandėlyje

€23.30 €11.65
Vnt.

Žymos: dc doorbell, 2 mygtuką belaidį durų skambutį, zmodo smart doorbell, belaidžio doorbel, bell wireless, cacazi balta belaidį durų skambutį, bell jungiklis, k03 turbo, vedio durų bell wireless, mygtukas įjungti durų skambutį.

Savybės ir specifikacijos:

1.Paspauskite mygtuką,, super mokymosi kodas gali laisvai išmokti rungtynės, gali būti neribotas atitikimo imtuvas. 2.Siųstuvo be varžtų tvirtinimo projektą, kad būtų užtikrintas vandeniui ir dulkėms. 3.Skambinti mygtuką naudoti 23A12V baterijos (neįtraukta). 4.Imtuvas yra nuotolinio 200 metrų (atviroje vietovėje), kurios gali būti paveiktos, aplinkos ir kliūtis. 5.Imtuvas turi 6 lygius(galima išjungti) 0-80db,48 muziką rinktis. 6.Imtuvas naudoja 3*AA šarminės baterijos (be baterijos) 7.Siųstuvo dydis:80*45*20mm 8.Imtuvo dydis:120*85*30mm 9.Imtuvas gali būti įdėtas bet kur, kabinami ant sienos arba ant stalo. 10.Mygtukas gali būti pritvirtinama prie durų ar sienos su dvipuse juosta ir varžtais. 11.Skambinti galite naudoti biure, namuose, ligoninės, gamyklos, restoranų ar bet kur, kur reikia.

Jei imtuvas neskamba, kai jūs paspauskite mygtuką, po to, kai jūs gaunate į durų skambutį, patikrinkite šiuos veiksmus: 1. Jei mygtukas yra akumuliatoriaus, reikia šarminės baterijos 23A12V. 2.Įsitikinkite, kad imtuvas turi 3*AA šarminės baterijos įdiegta. 3. Jūs galite suporuoti mygtuką su imtuvu.

Kaip pora signalai

Po siųstuvas ir imtuvas yra įdiegtas, su baterija, paspauskite ir palaikykite garsumo mygtuką į imtuvą ir paspauskite siųstuvas apie 5 sekundes iki rungtynių.

Kaip išspręsti, jei darbe nėra normalu,Kai gaunate prekes?

1. Pabandykite porą signalų pirmas. 2. Prašome susisiekti su mumis, mes atsiųsime vaizdo, kad padėtų jums. 3. Jei yra problema su produktu, mes iš naujo siųsti imtuvas ar mygtuką, kad jūs.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai