Sanlutoz Kūdikių Kojinės, Kūdikių Kojinės Mergaitėms Naujagimiams Princesė Baby Girl Kojinės Cute Mados

Sanlutoz Kūdikių Kojinės, Kūdikių Kojinės Mergaitėms Naujagimiams Princesė Baby Girl Kojinės Cute Mados

w185627

Nauja

Yra sandėlyje

€3.60 €2.52
Vnt.

Žymos: mergina kūdikių reikmenys, kūdikių kojinės naujagimiui minkštas, naujovė kūdikių kojinės, gražūs kūdikių priedai, kojinės kelnaitės naujagimis, air3, merginos denio batai, vaikas kojinių, tema kūdikių kojinės, teva kūdikių bateliai.

Sanlutoz Kūdikių Kojinės, Kūdikių Kojinės Mergaitėms Naujagimiams Princesė Baby Girl Kojinės Cute Mados Prekės ženklas: Sanlutoz Prekės Nr.:BSK039-S Medžiaga: 100% Medvilnė Sezonas: Pavasaris, Vasara, Ruduo, Žiema, Funkcija:mielas įprotis, kūdikių Priežiūros nurodymai: skalbimo mašinai ; Kietas Geležies ; Lengvas procesas, jei sausas valymas, nenaudokite baliklio ; nėra būgniniai sausas Gaminio dydis 0-12M Vieną Ilgis (cm) 8.5 CM Gaminio dydis 12-24M Vieną Ilgis (cm) 10.5 CM * Dydis matavimai gali būti 1-3 cm skirtumas. * Įvairių mašinų ekranai gali atsirasti spalvos skirtumas. * Pastaba: Visi spaudiniai yra rankomis dažyti.Modelis gali būti šiek tiek skirtingas kiekvienoje audiniu.

Sanlutoz skirtas tam, kad patogiau ir saugiau drabužius mūsų kūdikiams ir vaikams.Visi švieži dizaino pridėti daugiau happniess vaikystėje.Mes patikimi motinų iš viso pasaulio.Įvairiais metų laikais, Sanlutoz naudoja tinkamų audinių, spalvų ir apdailos, kad sukurti įvairių stilių.Mes augti su kūdikiams ir vaikams su minkšto audinio, gražus pjovimo ir unikalus dizainas.

Mes atnaujinti naują informaciją apie Sanlutoz!Laimingas klientai bus net gauti dovanų iš jav!Ateiti ir pasidalinti savo istorijomis apie Sanlutoz su mumis!Įkelti nuotraukos ir komentarai yra laukiami!Prašome sekite mus!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai