BC401BT Nešiojamų 2.4"LCD ekranas Skaitmeninis Šlapimo Analizatorius USB Bluetooth Įkraunama Šlapimo Testeris Mašina +800PCS 11 Parametrų Bandymo Juostelės

BC401BT Nešiojamų 2.4"LCD ekranas Skaitmeninis Šlapimo Analizatorius USB Bluetooth Įkraunama Šlapimo Testeris Mašina +800PCS 11 Parametrų Bandymo Juostelės

w185509

Nauja

Yra sandėlyje

€168.86 €163.80
Vnt.

Žymos: pigūs cukraus bandymo mašina, gliukozės matuoklis, gliukozės, gliukozės juostelės testą, kraujo tipo bandymas "pasidaryk pats", kraujo slėgio bandymo mašina, bandymo įranga, medicinos, kraujo tyrimas, glucomet, gliukozės matuoklis testo juostelė.

Įžanga:

BC401BT Šlapimo Analizatorius yra didelio tikslumo, intelektinė priemonė, kuri yra tiriami ir plėtojami remiantis šiuolaikinės optikos, elektronikos, informatikos ir kitų pažangių technologijų klinikinį patikrinimą šlapimu.GLU, BIL, SG, KET, BLD, PRO, URO, NIT, LĖJA, VC, PH, MAL, CR ir UCA šlapime gali būti patikrintas naudojant ją su specialiųjų tyrimo juostelių.Ir ji tinka naudoti ligoninėse, bendruomenės sveikatos priežiūros paslaugos, klinikos, epidemijos stotis ir šeimai, ir kt.

Įžanga:

1)Didelio skaisčio ir baltas LED, funkcijų ilgą gyvenimą ir gerą stabilumą. 2)Ekranas gausiai turinį 2.4" LCD, neprivaloma kalbomis: Kinų ir anglų kalba. 3)Vartotojo sąsaja. 4)Pasirinktinai vienetais: tarptautinis vienetas, įprastinių vieneto ir simboliu sistema. 5)Stebėti visą bandymo procesas, auto-simbolių ir garso eilutę. 6)Būti suderinamas su 8, 10, 11, 12, 14-parametras bandymų juostelės (pasirinktinai remiantis bandymo tipo juostelės). 7)Standartinį "MicroUSB" sąsaja, "Bluetooth" sąsaja (Pasirinktinai).

Veiklos :

1)Bandymų elementus: GLU, BIL, SG, KET, BLD, PRO, URO, NIT, LĖJA, VC, PH, MAL, CR, UCA (pasirinktinai remiantis bandymo tipo juostelės). 2)Bandymo principas: RGB trispalvė 3)Pakartojamumas: CV didesnis kaip 1% 4)Stabilumą: CV didesnis kaip 1% 5)Ekranas: 2.4" spalvotas LCD 6)Darbo režimas: vieno-žingsnio 7)Bandymo greitis: ≥60 bandymai/val 8)Duomenų saugojimas: saugoti 500 atrankinių duomenų, kurie gali būti paieškoma bandymo data, mėginio Nr.ir vartotojo vardą. 9)Sąsaja: Standartinė MicroUSB "sąsaja," Bluetooth " sąsaja (Pasirinktinai). 10)Maitinimas: DC5V, 1A, įmontuota įkraunama ličio baterija Fizinė charakteristika: Matmenys: 126mm(L) x 73,5 mm(W) x 30mm(H) Svoris: apie 0.18 Kg

Darbo aplinka:

Temperatūra: 10 ℃ ~ 30 ℃ Santykinė drėgmė: ≤80% Atmosferos slėgis: 76kPa~106kPa Nurodyta EMC, mechaninė klimato ir aplinkos aprašymas: nenaudokite prietaiso aplinka, tiesioginių saulės spindulių, priešais atvirą langą, degios ir sprogios dujos, šalia šildymo ar vėsinimo įranga, netoli stiprus šviesos šaltinis, kitaip ji turės įtakos normalus prietaiso naudojimo.

Saugojimo aplinkos:

Temperatūra: -40℃ ~ 55 ℃ Santykinis oro drėgnumas: ≤95 % Atmosferos slėgis: 76kPa~106kPa Nurodyta EMC, mechaninė klimato ir aplinkos aprašymas: pakuoti prietaisas turėtų būti laikomi kambario su ne korozinių dujų ir gera ventiliacija.Temperatūra: -40°C~+55°C, santykinis drėgnumas: ≤95%, ir išvengti skaudžių padarinių, vibracijos, lietaus ir sniego transportavimo metu.

Fizinė charakteristika:

Matmenys:126mm(L) x 73,5 mm(W) x 30mm(H) Svoris: apie 0.18 Kg.

Pakuotė:

1XBC401BT Šlapimo Analizatorius 1X800PCS Bandymo juostelės(8 Langelis) 1XPower adapteris 1XUSB kabelis 1XUser Vadovas

Mokėjimo

1.Mes priimame alipay ir paypal čia. 2.Visos pagrindinės kreditinės kortelės ir paypal priimami per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. ★ Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. ★Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti. 3.S&H bus nustatomas remiantis LAIVO, adresas,Mokesčių ir muitų.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba pašto išlaidos.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Išvengti kai kurių nereikalingų problemų, kreipkitės į savo šalies muitinės įstaigos pranešti mums, ką mes turėtų pripažinti, kad jos vertė prieš pristatymas.ATKREIPKITE DĖMESĮ: S&H NEAPIMA PAREIGOS, LOCATL MOKESČIŲ AR BET KOKIŲ KITŲ IMPORTO MOKESČIŲ.Mes nesame atsakingi už bet kokius pirkėjo vietą užsakymą muito ar importo mokesčių.

Pristatymas

1. Prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. 2. Mes teikiame Stebėjimo Kodą, visus sandorius, ji bus pridėta prie pardavimo apskaitą, po siunčia. 3. Pasakykite man savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 24 valandas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų www.poligon-1.lt adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas.

Garantija:

1. Vienerių Metų Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 6-mėnesių garantija. 2.Jei pirkėjas prašo grąžinti, kai nėra jokios kokybės problema elemento, kurį jis gavo,grįžti pašto išlaidas, turi būti sumokėtos pagal pirkėjo,pašto prekės nebus grąžinami. 3.Jei prekė yra pažeista ar su defektais atvykus,pirkėjas gali arba prašymai grąžinti pinigus ar pakeisti,ir pašto išlaidos, bus apmokėtos mums,tuo tarpu,turtas turi būti grąžintas.Pastaba: A. muitai nėra įtrauktos į prekės vertės, nei pašto,kuris turėtų būti atsakingas pirkėjų.B.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai