Taktinis Įrankių maišą, Žvejyba, Žygiai, Medžioklės, Krepšiai Sportinis Krepšys Krūtinės kūno Kilpos Vieno Peties Taktinė Kuprinė

Taktinis Įrankių maišą, Žvejyba, Žygiai, Medžioklės, Krepšiai Sportinis Krepšys Krūtinės kūno Kilpos Vieno Peties Taktinė Kuprinė

w185464

Nauja

Yra sandėlyje

€4.48 €3.49
Vnt.

Žymos: juodos taktinės pack, kuiu medžioklės laimikiai, voodoo taktinė kuprinė, dakine kuprinė diržas, vaikai slidinėjimo kuprinė, kuprinė atspari vandeniui, emerson, moterų kuprinės vandeniui, ginklo diržas kelių, stiklo snieglenčių.

Aprašymas:

1. Dėvėti, atsparus maišelis yra pagamintas iš aukštos koncentracijos karinio standarto nailono audinio, kuris yra atsparus įbrėžimams ir dėvėjimuisi atsparios, ir nėra lengva išnyks.

2. Pakuotės Funkcijos, Visi susiuvimo ir austiniai diržai yra pagaminti iš karinių medžiagų, siekiant užtikrinti, kad jie bus ne puvinio ir po ilgalaikio naudojimo esant drėgnoms sąlygoms arba įsibrovimo.

3. Į collocation galima lengvai pakrauti ir naudoti didelės rankinės, kad jūsų kuprinė daugiau individualizuotas ir praktiška.

4. Stiprus, aksesuarai, kėbulo dalys, naudoti didelio stiprumo nailono sagtis, šalčio atsparumas ir atsparumas smūgiams be pleišėjimo ir deformacijų.

5. Multi-atrankos paketas yra 11 spalvų: juoda, chaki, dykuma skaitmeninis, ACU digital", " džiunglių skaitmeninės ir pan.

6. Lengva priežiūra paviršiaus medžiaga yra nėra lengva laikytis dulkių, smudges, lengva priežiūra.

01. Didelio stiprumo metalo užtrauktuką galvos ilgą virvę virvės kamščiatraukis dvipusio užtrauktuko galvutė yra patvaresni, nei įprasta, metalo ir skėtis virvę, didelio stiprumo pašiltintos ir katastrofos-atsparus.

02. Didelio stiprumo nuorodą, tvirtinimo detalės yra pagamintos iš aukštos kokybės tvirtinimo detales, aukštos aplinkos apsaugos ir nenuodingos medžiagos, šalčio ir aukštos temperatūros varža, ir gražios formos.

03. Priekinis užtrauktukas maišelį su MOLLE sistema, krepšys.MOLLE sistema yra sukurta daug vietų, kurios gali lengvai įkelti bendrų dalykų, tokių kaip aksesuaras krepšiai ir virduliai.

04. Atgal storio vielos tinklo sponge atgal mygtukai naudoja storio akytojo trinkelėmis žaisti gerą apsaugos smūgio absorbcija, kvėpuojantis prakaito, patogiai ir atsipalaidavęs.

05. Patogus nešiojamas du kartus dėvėti audinio storio-austas diržas ir multi-ranka zizifų-sustiprinta nešiojamų, patvaresni.

06. Didelio stiprumo sagtis su didelio stiprumo sagtis su netoksiškas ir aplinkos apsaugos, kovos su poveikiu, anti-drabužiai, patvaresni.

07. Velcro plotas yra įtrauktas į "Velcro srityje, kuri gali būti derinama su įvairiais "Velcro" emblemos pagal pomėgius, ir daugiau unikalių savybių maišo.

08. Kiekviena siuvimo dalis tikslumo vielos įstaiga yra siuvami su keliais siuvimo siūlai, kuri leidžia maišelį daugiau įmonės ir praktiški ir ilgaamžiai.

09. Po įrašą maišelį nori sagties nugaros maišelis dizainas yra ne paprasta sankaba metalo sagtis, pateikti ipadmini ir kitų daiktų, yra saugesnis.

10. Apačioje ventiliacijos anga apačioje ventiliacijos anga yra patogus šilumos išsklaidymo pakuotės viduje ir yra saugesnis.

11. Puikus apvadu 600D nusidėvėjimui atsparaus storo nailono audinio apvadu, maišas yra patvaresni ir patvarus, nėra lengva ašara, anti-dėvėti.

12. Vidinis pamušalas atsparus vandeniui pamušalas PU vidinės dangos yra daugiau apsaugos, ir vidinis gyvenimas skyrium tarpsluoksnio gali būti tiekiami 7-colių, plokštieji.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Tactical krūtinės krepšys

Medžiaga: 600D vandeniui šifravimo Oxford medžiaga

Dydis: aukštis-28* plotis-18* storis 13 (cm)

Neto svoris: 0.38 KG

Talpa: 5L

Pakuotė:

1*Taktinis krūtinės krepšys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai