20PCS LED Modulis 3 5050 LED, DC12V Vandeniui Reklama, Dizainas, LED Moduliai, Super Šviesus Apšvietimas Balta/Šiltai balta/RGB spalva

20PCS LED Modulis 3 5050 LED, DC12V Vandeniui Reklama, Dizainas, LED Moduliai, Super Šviesus Apšvietimas Balta/Šiltai balta/RGB spalva

w18507

Nauja

Yra sandėlyje

€5.24 €4.09
Vnt.

Žymos: led matricos, reklamuoti led modulis, p2 lanksčias led modulis, 12 v led modulis, modulio pritemdomi led, ip68 led modulis, 12v led modulis, reklamuoti led reklama, led rgb juostos, stabdžių šviesos moduliatorius.

20PCS LED Modulis 3 5050 LED, DC12V Vandeniui Reklama, Dizainas, LED Moduliai, Super Šviesus Apšvietimas Balta/Šiltai balta/RGB spalva

Specifikacijos: Spinduliuojantis spalva: Balta (6500K), Šiltai Balta (3000K), RGB Tarnavimo laikas: 50,000 H Kiekį led: 3leds/vnt, 30leds/daug Apsaugos laipsnis: IP65 Įėjimo įtampa: DC 12V Šviesos srautas: 45lm Apšvietimo šaltinis: SMD5050 Sertifikavimas: CE & ROHS Energijos sąnaudos: 0.72 W/3pcs Pupelių kampas: 160-180 laipsnių Dydis: 75(L)*12(W) X 5(H) mm Aplication: Tinka daugeliui 12V DC programų, įskaitant: Automobilių / 4x4 vidaus apšvietimas Valtis salono & denio apšvietimas Pagal gunwale apšvietimo Masalas bakas apšvietimo Laiptų apšvietimas Virtuvės apšvietimo Mandagumo apšvietimo Karavanas apšvietimo Sunkvežimių, Ute & 4x4 apšvietimo Kempingas ir lauko apšvietimo Sodas ir lauko apšvietimas

Paketas apima:

1*20PCS/daug SMD5050-3leds led modulius.(balta/šiltai balta/RGB spalvų)

1. Bet kokybės problemų ar shippment žalą, prašome mums parodyti bandymų ataskaitos ar photoes, mes Grąžinsime jums 50% -100% pinigų jums.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantijų, pvz., skaldytų, scrash.

2. Jei nesate patenkinti produktais, tai gerai, kad grįžtumėte į mus per 15 dienų.Mes visa grąžinamoji išmoka, jums gavusi grįžti sklypo, bet jūs turite mokėti už laivybos.

3. Jei daugiau kaip 60 dienų, gavo ne savo paketą, prašome susisiekti su mumis pratęsti vežimo apsauga.O r Mes patikrinkite, ar galite gauti paketą, Jei ne, mes visiškai grąžinti pinigus jums.

4. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

5. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.poligon-1.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

6. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

1.1 metų gamintojo garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2.Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,.

3.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.poligon-1.lt!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai