8pcs Sukamasis Plaktukas SDS Grąžtų Rinkinys su 3pcs SDS-Plus Dantis Mūro Grąžtai Cemento Sienos, Betono Įrankiai

8pcs Sukamasis Plaktukas SDS Grąžtų Rinkinys su 3pcs SDS-Plus Dantis Mūro Grąžtai Cemento Sienos, Betono Įrankiai

w18493

Nauja

Yra sandėlyje

€33.75 €22.95
Vnt.

Žymos: grąžtas sds rinkinys, tvs, cincel sds plus, chisel nustatyti medienos, chisel hammer, ilgai tvs, chisel staliaus darbai, sd įrankis, dailidžių chisel, carv medienos.

8pcs Sukamasis Plaktukas SDS Grąžtų Rinkinys su 3pcs SDS-Plus Dantis Mūro Grąžtai Cemento Sienos, Betono Įrankiai Aprašymas: 1. 11 dalių kostiumas susideda iš 8 elektrinis plaktukas treniruočių ir 3 elektros plaktukas kaltai.Dydis 8 elektrinis plaktukas grąžtai sudaro 5*110mm, 6*110mm, 8*110mm, 6*160mm, 8*160mm, 10*160mm. 12*160mm, 8*210mm; 3 gabalus elektros plaktuku dantis būti trijų tipų, Platūs plokšti dantis: 14*250*40mm; Butas dantis: 14*250*2mm; Taškas dantis: 14*250mm.Pasirinkti iš įvairių dydžių ir rūšių. 2. Elektros plaktuku dantis yra pagamintas iš chromo vanadžio plieno, su dviem rankenomis ir dviem grioveliais turas rankena.Jis yra patvarus ir aukštos kietumas ir aukštos atsparumas dilimui.Elektrinis smūginis grąžtas pagamintas iš YG8C lydinių, chromo plieno gręžimo kūno U-formos griovelis, greitai drožlių pašalinimas. . 3. SDS - PLUS kotu tinka dauguma sukamasis plaktukas grąžtai rinkoje ir labiausiai atitinka jūsų poreikius.SDS dantis rungtynes elektrinis smūginis grąžtas punch skylės, betono, plytų ir sienos, supjaustyti ir rašiklio formos griovelio. 4. Palyginti su perkusija grąžtai, elektrinis plaktukas grąžtai gali sukurti stipresnę smūgio jėgą, lengvai, leidžiantis veiksmingai ir tiksliai gręžimo.Prieš naudojant plaktukas grąžtas, galite naudoti dantis, kad taško stiprumą, o tada sujungti hammer drill, kad atitiktų jūsų apdorojimo poreikius. 5. Platus panaudojimas: daugiausia tinka cemento sienos, betono, visų rūšių akmens, plytų sieną ir kitų medžiagų kasimas, wall-to-wall operacija ir akmens laužymas.tinka įvairių tipų sąsajos plaktukas sąsaja, apvali rankena, dvi duobes ir du lizdus.Smūginis Grąžtas Dantis Nustatyti: Medžiaga: Chromo vanadžio plieno Dydis: Platūs plokšti dantis:14*250*40mm; Butas dantis:14*250*2mm;Taškas dantis:14*250mm.Platus panaudojimas: daugiausia tinka cemento sienos, betono, visų rūšių akmens, plytų sieną ir kitų medžiagų kasimas, wall-to-wall operacija ir akmens laužymas.Priemonė:. 1. Aštrius dantis butas dantis: tvirtas ir patvarus, pagamintas iš chromo plieno, kalti iki aukštos temperatūros grūdinimas, aukštos kietumas ir aukštos atsparumas dilimui 2. Nurodė, chisel: Jis yra pagamintas iš aukštos temperatūros grūdinimas ir tinka pašalinti aštrių išsikišimų, mūrinis, sienos pašalinimą, ir chiseling. 3. Plokščia galva dantis: Pagaminta pagal aukštos temperatūros grūdinimas, tinkamas medžiagos, cemento sienos, raudonų plytų, sienos plytų, akmens. 4. Patikima rankena: aukšta temperatūra, grūdinimas, kietumas yra žymiai pagerėjo, lengvas ir tvirtas, patogi rankena.Sukamasis Plaktukas Grąžtas: Medžiaga: YG8C lydinio, 40Cr plieno Dydis: Apvali rankena elektrinis smūginis grąžtas 5*110mm, 6*110mm, 8*110mm, 6*160mm, 8*160mm, 10*160mm, 12*160mm, 8*210mm Panaudojimas: Skirta ant sienos, ir tinka gręžimo paprastų akmenų, betono, plytų sienas ir pan.Savybės: chromo plieno gręžimo kūno U-formos griovelis, greitai drožlių pašalinimas.

Savybės: 1. Lydinio peilis yra tvirtas ir patvarus.Tai yra suklastotas su YG8C karbido ašmenimis.Po aukštos temperatūros grūdinimas, kietumas yra žymiai pagerėjo, ir ji turi aukštą atsparumo dilimui ir kietumas. 2. Anglies plieno gręžimo kūnas, lygi gręžimo, aukštos kokybės anglinio plieno medžiagos, štampavimas, didelis kietumas, dilimui įstaiga, specialiosios groove tipo, sklandžiai drožlių šalinimo, greitai skylių. 3. Platus asortimentas, standartinė rankena, tinka įvairių tipų sąsajos plaktukas sąsaja, apvali rankena, dvi duobes ir du lizdus.Atsargumo priemonės: 1. Patikrinkite vientisumą skylę atidarytuvas prieš naudojimą, ir pakaba skylę inserter, kai pakrovimo gręžimo 2. Atidarydami skylė, skylė peilis turi būti statmena ruošinį. 3. Naudokite mažą pašarų jėga pradedant gręžti, ir taikyti šiek tiek jėgos po nustatymo. 4. Kai gręžimo, sukimo greitis neturėtų būti per mažas, kad būtų išvengta ašmenys trukdymo ir sukelia skaldos 5. Po center " treniruočių ir nešioja ruošinio, jėga neturėtų būti per didelis, kad būtų išvengta skaudžių padarinių. 6. Aušinimo skysčio turėtų būti pridėta per atidarymo procesą, siekiant užkirsti kelią žalos, kurią sukelia pernelyg didelių temperatūros. 7. Mūvėti apsaugines pirštines, akių kaukės ir pan.atidarydami skylę, atkreipkite dėmesį į saugos.Pakage Apima: 3pcs x smūginis Grąžtas Dantis Nustatyti 8pcs x Sukamasis Plaktukas Grąžtas

Išsamiai Parodo

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai