[Clearance Sale]ŠILKO HABOTAI 114cm, plotis 8momme Šilko Audinys Kinų Šilko Audinys Tiekėjas Likučiai Medžiagos, Drabužių

[Clearance Sale]ŠILKO HABOTAI 114cm, plotis 8momme Šilko Audinys Kinų Šilko Audinys Tiekėjas Likučiai Medžiagos, Drabužių

w184744

Nauja

Yra sandėlyje

€13.50 €8.10
Vnt.

Žymos: habotai apyrankė, kinų šilko audinys, 100 šilko, šilko audinys, pardavimas, kinų stiliaus audinys, audinio likučiai, šilko šalikas, kinijos trasitional medvilnės audinio, barkcloth.

Kaip Užsakyti Audinys

* Tai šilko audinys yra 114cm, plotis,mes iškirpti iš ilgis kryptis pagal užsakymo kiekio. * Kiekvienas užsakymas yra nuolatiniai gabalas. * Jei jums reikia pridėti pusę metro,prašome susisiekti su mumis koreguoti kainą atitinkamai.

Produkto Informacija

* 100% Mulberry Šilkas Hobotai; * 8 momme,plotis-114cm; * Susitraukimo greitis: 5% ,prašome apsvarstyti tai, kad į jūsų užsakymas; * Pusiau blizgus,plonas šilko audinio,pusiau permatomą,ne ruožas; * Daugiausia pamušalas,šalikas, "PASIDARYK pats" handpainting

Spalva Kortelę ir Audinio Swatch

Šilko Žinios

Šilko Habotai, yra tarsi paprasto audiniai, pagaminti iš 100% šilko,jis yra lengvas, bet mažiau nei blizgantis Charmeuse.Tai puikus pasirinkimas už pamušalas drabužius, miegmaišius,o dabar vis daugiau dizainerių patinka, kad juos į vakarinę suknelę,šalis suknelė,palaidinės,marškiniai, patalynė, apatinis trikotažas ir "PASIDARYK pats" paintingetc.Jo pagrindiniai ypatumai yra minkštas,lengvas,lowprofile,kietas,kvėpuojantis,pusiau skaidri.Dėl savo fantastinis paviršiaus,gali būti naudojamas dažų ir švarus tiksliosios.

Kaip Atskirti

* Natūralus šilkas yra minkštas ir malonus liesti, specialiai karštą dieną, natūralus šilkas yra labai kvėpuojantis, be jokios naštos į odą,o dirbtinis šilkas yra karšto ir unbreathable net jis plonas. * Natūralus šilkas yra 100% baltymų, perlų blizgus, ne pernelyg. * Kai deginimas mažą gabalėlį iš natūralaus šilko,ugnis yra mažas ir ne tik,audinys bus paversti juoda milteliai,kvepia plaukų ar odos sudegė,o sintetinių bus dega greitai,tada jis ištirpsta ir virsta tamsiai kamuoliukus, kai atšąla. * Įdėti natūralaus šilko iš 84, dezinfekcijos,maišykite jį.Ji bus padalintos į vandenį,o dirbtinio šilko bus vis dar saugo, kaip originalas.

Skalbimo Instrukcijos

Rankų plovimo su šampūnu žemos temperatūros | Visada laikykitės carelabel | Atskirą savo spalvas; * Rankų plovimo ir sauso šešėlyje. * Naudokite neutralų skalbiklį,ne energingai patrinti, arba naudokite plaukų šepetys. * Vengti kontakto nelygaus paviršiaus. * Vengti purkšti kvepalų tiesiai į šilko audinio.

DUK

Q: ar tai 100% mulberry šilkas?

A: Taip,mes esame oficialus įmonės įsikūręs China silk town,ir mes tik sutelkti dėmesį į natūralaus šilko.

Q: Yra spalva rodo ant pagrindinės nuotraukos skiriasi nuo tikrojo?

A: Taip,turėtų būti šiek tiek skiriasi,dėl šviesos/fotoaparatas/ekranas ir kt.daug elementų įtaką.Užsakykite savo spalvos kortelę arba audinio swatch patikrinti iš anksto.

Q: Kokia pristatymo laikas mano užsakymą?

A: Siunta bus sutvarkyta per 2 darbo dienas,ir paprastai trunka apie 15-35days į savo šalį.Jei tai labai svarbu jums,prašome pasirinkti, Tarptautinės Express,su didesniu, laivybos išlaidų,tačiau 7-10 dienų į savo vietą.

CISULI

Dėmesio Natūralaus Šilko,Sutelkti Dėmesį Į Jūsų Grožis Ir Sveika

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai