Nešiojamieji Elektriniai Gręžimo Siurblys Mini Vertus savisiurbis Skysčio Perdavimo Siurbliai, Dyzelinio kuro Skystis, Vandens Siurblys, skirtas Namų Sode Lauke

Nešiojamieji Elektriniai Gręžimo Siurblys Mini Vertus savisiurbis Skysčio Perdavimo Siurbliai, Dyzelinio kuro Skystis, Vandens Siurblys, skirtas Namų Sode Lauke

w184563

Nauja

Yra sandėlyje

€12.98 €6.62
Vnt.

Žymos: akvariumas jeneca, tepalo perdavimo siurblys, rankinis siurblys, siurblys vandens, akvariumo vandens siurblys, 220v oro kompresorius, , oro akvariumas siurblio, uzar varpos siurblys, pcp bakas, šilumos siurblys vandens šildytuvas.

Kodėl verta rinktis mus?Rankiniai elektriniai gręžimo siurblys yra ekonomiškos, tvirtos, garantuota kokybė, lengva naudoti, ir profesionalus aptarnavimas po pardavimo.Mes manome, kad jums bus sužavėtas su mūsų patvarus ir aukštos kokybės produktus!

Priklausomai nuo galios ir greičio rankinis grąžtas, siurbimo srautas taip pat skiriasi.Galia yra pernelyg maža, ir siurbiamas skystis srautas taip pat nedidelis.Kuo didesnė galia, tuo didesnė siurbimo srautas.

Galia

Greitis

Vandens galia

120W-350W

1500-2500

20-30L/min.

350W-650W

2500-3500

30-40L/min

Pagrindinės Savybės

[BUITINIŲ ELEKTROS GRĘŽIMO RATAI SIURBLIO]

Nėra maitinimo įtampos reikalingas, kaip ilgai, kaip ten yra rankiniai elektriniai gręžimo, jis gali būti naudojamas.Vanduo gali būti pumpuojamas be elektros energijos tiekimo, kuris yra patogu ir greita, ir jis gali būti pritaikytas prie įvairių gręžimo tik įdiegus atitinkamą gręžimo griebtuvas.

[STABILIŲ REZULTATŲ]

Pagamintas iš ABS plastiko, mažas dydis, lengvas, didelis srautas, mažos veiklos triukšmo, didelio efektyvumo.Patvarus ir ekologiškas, ir nebus užteršti skysčiai.Išskirtinį meistriškumą leidžia ilgiau.

[LENGVA NAUDOTI]

Prijungimas vandens vamzdžio antgalis gali pakelti vandens storymėje, nedarant pernelyg daug triukšmo.Pastaba: naudojimo Metu, įsitikinkite, kad bendra yra sandariai uždarytas.

[TAIKYMO SRITIS]

Elektriniai gręžimo įrenginys siurblys tinka namų, sodo ir lauko.Jis yra idealus pasirinkimas vežti šviesos skysčių, tokių kaip gėlas vanduo, jūros vanduo, naftos, skiesti organiniai tirpikliai, pesticidai, ir skystų trąšų.Naudojimo Scenarijai

Tinka negilus, šulinius, tvenkiniai, baseinai, purkštuvais sistemos, srauto laistymo sistemos, sodas, lietaus statinės, akvariumai, žemės ūkio ir aplinkos.Naudojant Metodus

Specifikacija

Medžiagos

ABS

Gaminio Dydis

13CM X 7CM X 8CM / 5.1 x 2,8 x 3.1 cm

Pakuotės Turinys

Nešiojamasis Rankinis Gręžimo Siurblys × 1 Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas

nuotraukos.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai