25ml Metalo Povas Kvepalų Buteliuko Namų Puošybai Daugkartiniai Kvepalai Attar Aliejaus Butelių, Dovanų#81110

25ml Metalo Povas Kvepalų Buteliuko Namų Puošybai Daugkartiniai Kvepalai Attar Aliejaus Butelių, Dovanų#81110

w184499

Nauja

Yra sandėlyje

€10.97
Vnt.

Žymos: mimoza aliejus, 3 ml stiklo, citrusinių vaisių eterinio aliejaus, Sym " 125, arabų butelis, parfium kvepalų buteliukai, butelio stiklo kvepalų, maxsym, joymax "sym", kvepalai zondas.

FUNKCIJA

Pavadinimas:25ml Vintage Retro Daugkartiniai Kvepalai Butelis Tuščias, Metalo, Stiklo Kristalų Gimtadienio Dovana Kristalų Sankaupos Namų Puošybai Prekės NR.:81110 Medžiaga: Stiklo & Metalo Ir Kristalų Spalva: Kaip Paveikslėlyje Parodyta Dydis: Dia 4.3 *H 8.2 cm Talpa: 25 ml N.W.:118g Pakuotėje Yra: 1 vnt/Dėžutėje, 60pcs/CTN Pritaikyti: MOQ 60 VNT Dizainas:Gyvūnų Naudojimas:eterinio Aliejaus Butelį,Kelionės ir Gimtadienio Dovana,Namų Apdaila,Surinkimo

SIUNTOS IR ATSILIEPIMUS

1.mes laivas visame pasaulyje,mes išsiųsti iš per CHINA POST/www.poligon-1.lt Standartinis Pristatymas/ePacket/EMS/DHL/UPS/FEDEX/TNT...... 2.Stengiamės, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai ekonomiškas ir patikimas laivybos paslaugas, bet kartais, tarptautinės pristatymas yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų. 3.Jei negaunate jums prekę laiku, prašome susisiekti su mumis dėl papildomos assitance.Mes jums būti atsakingi už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą,bet ar galite imtis aukštos kokybės nuotraukas ir parodyti mums. 4.Siekiant užtikrinti, kad jums nereikės mokėti jokių importo mokesčių,todėl mes pripažins mažiau kaip 'Gift' Dėkojame už jūsų užsakymą,mes norime, kad jūs turite malonus apsipirkimas. 1.Jei jus tenkina mūsų produktus,pls palikti teigiamą atsiliepimą mums.mes suteiksime a "5 STAR" atsiliepimų kiekvienam pirkėjui. 2.pls susisiekti su mumis, kai jums palikti nagetive atsiliepimus,mes darysiu viską, kad išspręsti mūsų problemą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai