Žiūronai Celestron teleskopas Outland X 8*42 Vandeniui nešiojamų peržiūra daugiasluoksnės plėvelės žalia optinės dangos, žiūronai

Žiūronai Celestron teleskopas Outland X 8*42 Vandeniui nešiojamų peržiūra daugiasluoksnės plėvelės žalia optinės dangos, žiūronai

w184154

Nauja

Yra sandėlyje

€75.91 €67.56
Vnt.

Žymos: žiūronai celestron skymaster pro, praktica žiūronai, celestron, vaiko žiūronai, celestron skymaster uk, telefono adapteris tvirtinimo žiūronai monokuliariniai tepimas, žiūronų celestron, žiūronų eyeskey, celestron wifi, 12v oro jonizatoriaus.

APŽVALGA: Sukurta siekiant patenkinti poreikius, kiekvienas lauko enthusias vandeniui , azoto-išvalytas ir gumos šarvuotos.Puikus pradžios, žiūronų, taip pat idealus atsarginis žiūronų patyrusiems vartotojams.Visiškai multi-coated optics ir BaK-4 prizmės pateikia patobulintas kontrasto ir rezoliucijos, didinant šviesos perdavimo per visą optinio kelio.Twist-up antdėklai su daugelio pozicijų.Akinių-draugiškas su 17.8 mm eye relief.SPECIFIKACIJOS: Tikslas Objektyvo Skersmuo (mm) :42 mm (yra 1,65 in) Didinimas (x) :8 x Matyti Laukas :6.8 ° Linijinis matymo Laukas :357ft/119m @1000yds/m Išėjimo Vyzdys (mm) :5.3 mm (0.21) su Eye Relief (mm) : 18 mm (0.71) iš Arti Focus (Žiūronai) :14.8 pėdų (4,5 m), IPL Max: 74 mm (2.91) su IPL Min: 56 mm (2.2) Optinių Dangų, Multi-Coated Svoris (oz), 21.1 oz (600 g) Prizmių Stiklas (Tipas): Bak-4 Saulėlydis Veiksnys :18.33 Santykinis Šviesumas :27.56 Vandens Įrodymas: Taip Azotu Užpildyti (Fogproof): Taip Trikojo Prisitaikantis: Taip Matmenys (ilgis x plotis x aukštis) :5.75x4.96x2.08" / 146x126x53mm Įtraukti Elementai: Tikslas objektyvo dangteliai, rainguard, kaklo dirželis, nešiojimo dėklas, objektyvo audiniu, instrukcija APRAŠYMAS Celestron Outland ' s X Serija yra visiškai pakrautas su pažangių funkcijų, būtina naudoti lauko siūlomi biudžeto šeimai kaina sukurta siekiant patenkinti poreikius, kiekvienas lauko entuziastas, iš birders ir medžiotojų, sporto sirgalių ir turistų.Aukštos kokybės BaK-4 prizmės kartu su visiškai multi-coated optics padidinti kontrastą ir rezoliuciją, suteikiant maksimalų šviesos perdavimo per visą optinio kelio pristatymo jums šviesesnis, daugiau detalius vaizdus.Twist-up antdėklai su daugelio pozicijų, užtikrintų patogų žiūrėjimo su ar be akinių.Su 8x didinimo, jums gauti yra platus laukas leidžia jums lengvai sekti dalykų, kai jie keliauja.42 mm objektyvai surinkti labai daug šviesos, idealiai tinka naudoti esant silpnam apšvietimui,ir su pusiau pridedami tikslas objektyvo dangteliai, jūs galėsite išlaikyti savo lęšiai apsaugoti visą laiką.Be to, didelis, sklandžiai dėmesio varantys yra lengva paversti leidžia jums sutelkti dėmesį į objektus, esančius skirtingų atstumų net mūvėdami pirštines.Atsparus vandeniui, fogproof, ir azoto išvalytas, Outland X yra pakankamai tvirtas, kad atlaikytų elementai, kitas jūsų lauko ekskursija.Polikarbonato korpusas yra itin patvarus ir gali ištverti patikima naudotis šioje srityje, o likusius lengvas.Į Outland X yra trikojis-pritaikomas ir apima žiūronų dirželis, objektyvo audiniu, minkštas apsauginis lagaminas ir Limited Lifetime Warranty.Celestron Outland ' s X-universalus žiūronų ir puikią vertę, todėl jis idealus pasirinkimas visiems savo lauko nuotykius!

1. Mes priimame alipay čia.

prašome pateikti mokėjimo tiesiai po savo pergalės elementą.Pasibaigus mokėjimo išvalytas, jūsų užsakymas bus išsiųstas per 2 darbo dienas (neįskaitant atostogų ir savaitgalio) ir mes siųsti sekimo numerį, į savo el. pašto dėžutę.

2. Paprastai tai užtruks apie 25 darbo dienas pasiekti U. S. A., O tai užtruks apie 30 darbo dienų, pasiekti E. U., Bet kartais laikas bus atidėtas savo vietos muitinės ar pašto.prašome palaukti keletą dienų, su šiek tiek daugiau kantrybės.kokių klausimų pls leiskite mums žinoti pirmą kartą.Jei yra unexpectable priežasčių, pavyzdžiui, muitinės nedelsdama, typhoon, strike, šventė, atostogos, artimųjų šalys/valstybės/miestai ir t.t, laivybos laikas bus ilgesnis nei įprasta.

PASTABA:PAPRASTAI,MES NAUDOJAME KINIJA PAŠTU, ORO PAŠTU,JEI JUMS REIKIA KITŲ SHIPPMENT,PLS LEISKITE MUMS ŽINOTI,MES PAGAL ACTRUA PINIGŲ, KAD IŠSIŲSTŲ JUMS.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Kokių klausimų pls siųsti laišką į jav.Mes atsakysime į jūsų užklausą per 24 valandas darbo valandomis 9.00 ryto iki 6.00 val. (Pekino Laiku), nuo pirmadienio iki šeštadienio.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

•Teikiame produktams vienerių metų garantija.

Mes pažadame jums, kad mes patikrinti kiekvieną produktų, kai mes išsiųsti.ir Pls mums žinoti pirmą kartą, jei produktai turi klausimą per tris dienas po to, kai jūs turite jį.

•Kaip atsakingas pardavėjas, mes garantuojame laisvo keitimosi ar visiškai grąžinti pinigus, jei prekė yra su trūkumais.Tačiau, jei esate nepatenkinti prekių, išskyrus defektais,jums reikės apmokėti dvigubai laivybos ir perduoti mokesčius siųsti į jav.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai