Šiaurės Geležies Šešiakampis Sienos Lentynos Montuojamas Knygos Saugojimo Turėtojas Žurnalas Stovo Organizatorius Miegamojo, Virtuvės, Namų Dekoro "PASIDARYK pats"

Šiaurės Geležies Šešiakampis Sienos Lentynos Montuojamas Knygos Saugojimo Turėtojas Žurnalas Stovo Organizatorius Miegamojo, Virtuvės, Namų Dekoro "PASIDARYK pats"

w183793

Nauja

Yra sandėlyje

€14.24 €12.11
Vnt.

Žymos: vroom sienų apdaila, haylou ls01, retro lentynos dekoras, žurnalas žurnalas stovo, knyga shelv, sienos lipdukas, šešiakampis raktas, šešiakampis, lentynos, medienos, virtuvės įrankis, dekoro šiaurės.

Savybės:

1. Sumanus dizainas: Mūsų šešiakampe lentynos yra sukurta su vienas didelis ir vienas mažas dviejų dalių dizainas.Jie abu lentynos ir sienos apdaila, todėl erdvės naudojimą.

2. Pridėti spalvų į kambarį: Tai šešiabriauniai lentynos yra puikus duoti ženklą į bet kurį kambarį ir pristatyti savo šiek tiek suvenyrų.Jo geometrinės formos yra malonus akiai, suteikdamas malonų jausmą, ir padaryti savo kambario patogiau.

3. Mados dizainas: Geometrinės formos yra malonus akiai, šiltas ir patogus, kad jūsų erdvė patogesnė.Naudojamas atskirai, jie yra labai paprasta funkcija.Galite sukurti korio stovi kartu.Visos dalys yra dengtos apsaugoti.

4. Tvirtas ir patvarus: Pagamintas iš aukštos kokybės ketaus, todėl ji yra stabili ir patvari.Įskaitant nematomas kabliai, kabliukai pagaminti iš kieto plastiko ir nerūdijančio plieno, kurių maksimali apkrova 7 kg.Šie rankų darbo karnizai gali būti pripildytas nieko: vazos, nuotraukų ar knygas.

5. Dydis: Apie 16.34 * 9.44 * 3.93 į / 41.5 * 24 * 10cm.

Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Šešiakampis stovo

Medžiaga: kaustytomis geležies + medinės lentos

Dydis: Apie 16.34 * 9.44 * 3.93 į / 41.5 * 24 * 10cm.

Svoris: apie 490g

Spalva: juoda, balta, aukso

Panaudojimas: sienų apdaila, virtuvė, sandėliavimo

Įpakavimas: popierinė dėžutė

Sąrašas:

Šešiakampis rack *1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai