V9 Garso įrašų Studija, Garso plokštė, 3.5 mm Mikrofoną, Ausines Live Transliacijos "Bluetooth" Garso Adapteris Telefonas Kompiuteris

V9 Garso įrašų Studija, Garso plokštė, 3.5 mm Mikrofoną, Ausines Live Transliacijos "Bluetooth" Garso Adapteris Telefonas Kompiuteris

w183778

Nauja

Yra sandėlyje

€31.04 €20.80
Vnt.

Žymos: garso plokštė usb 41, "bluetooth" earpiec, garso plokštė usb, įrašų studija stebėjimą, handfree, ios usb garso sąsaja, "bluetooth" headphon, meilės galia korteles, šlaplės, gyventi srautas.

V9 Garso įrašų Studija, Garso plokštė, 3.5 mm Mikrofoną, Ausines Live Transliacijos "Bluetooth" Garso Adapteris Telefonas Kompiuteris

Ypatybė:

1. Multi-funkcija tiuningas, garso plokštė, pilna funkcijų, paprasta operacija, lengva naudoti, integruota ličio baterija.Universalus mobilieji telefonai ir kompiuteriai.

2. Reguliuojamas Aukštas/vidurinis/low pikio, Aukštos pikis daro garsą visiškai ir aiškiai prasme skverbtis, artimųjų pikis daro garso ray labiau stabili, ir bosinė gitara yra švaresnis ir skaidresnis.

3. Vienas pagrindinių panaikinimo originalaus garso, veiksmingai pašalinti originalus dainavimas, balso, garso, yra aiškesnė ir labiau skverbiasi per live transliacijos.

4. Belaidžio "Bluetooth" ryšio akompanimentas, paspauskite "Bluetooth" mygtuką po maitinimo, lemputė mirksi greitai, įjunkite telefono "Bluetooth" rasti "FRJ-SPEAKER" suporuoti, ir lemputė lėtai mirksi po ryšys yra sėkmingas.

5. 8 big live transliacijos režimas, 8 režimai gali būti įjungtas vienu mygtuko, lengva kovoti su įvairiomis progomis, jums reikia daugiau profesinės live transliacijos.

6. 12 rūšių elektroninius tonas, profesionalaus lygio elektroninių tono reguliavimas, individualų ir asmeninį įvairių elektroninių tonas, keisti skirtingus garsus.

7. 14 rūšių šilta atmosfera, garso efektai, gali ryškiai išreikšti nuotaiką live žaidėjas per atmosferą.

8. Profesinės beautifu, vienas pagrindinių balso keitimas.

8. Profesinės bel canto, vienas pagrindinių balso keitimas.

9. Automatiškai atpažinti patikimą, protingai sumažinti fono muzikos.

10. Realiuoju laiku stebėti, ausines.

11. Remti dual mobiliojo ryšio telefonu, live transliacijos, kurie gali būti prijungti prie dviejų platformų tuo pačiu metu dviejų mobiliojo telefono live transliacijos (su "Bluetooth" akompanimentas).

12. Paramos dvigubas mikrofonas live transliacijos.

13. Paramos daugumoje mobiliųjų telefonų, planšetinių kompiuterių, kompiuterių, nešiojamųjų kompiuterių ir kitų įrenginių, kurie yra suderinami su dauguma Programėlių rinkoje.

Specifikacija:

Modelis: V9

Medžiaga: Metalas

Spalva: Juoda

Kanalo Sistema: Dual Channel

Išėjimo ėminių Ėmimo dažnis: 32KHz

Taikoma: Vidaus/Lauko

Montavimo Būdas: Išorinis

Garso Sąsaja: 3,5 mm

Baterija: Ličio Jonų Baterija

Baterijos Talpa: 1200mAh

Krovimas: 5V/1A

Kabelio Ilgis: 1 m./3.28 ft

Gaminio Dydis: 211.5 X 170 X 38mm/8.33 X 6.69 X 1,5"

Pakuotės Dydis: 225 X 165 X 47mm/8.86 X 6.5 X 1.85"

Produkto Svoris: 476g

Pakuotės Svoris: 626g

Pastaba:

1. Produktas apima tik gyvo garso plokštės ir įkrovimo kabelis ir palydos, kabelinė.Kiti priedai parodyta paveikslėlyje, NĖRA įtraukta.Dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

3. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Garso Plokštė

1 X USB Įkrovimo Kabelis

1 X Gyventi Kabelis

1 X Akompanimentas Kabelis

1 X Anglų Vadovas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.poligon-1.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.poligon-1.lt!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai