Paprasta Elegantiška Ranka Maišo Moterų 2020 M. Mažas PU Odos Batono Maišelį Balta Ponios Peties Rankinės Kelionių biuras vasaros

Paprasta Elegantiška Ranka Maišo Moterų 2020 M. Mažas PU Odos Batono Maišelį Balta Ponios Peties Rankinės Kelionių biuras vasaros

w18320

Nauja

Yra sandėlyje

€40.07 €20.04
Vnt.

Žymos: dramblys natūralios odos piniginės", krepšys mini moterims, krepšys vintag, krepšys baltoji moteris, rankinės mažosios moterys, sankabos rankinėje balta, klasikinis odos totalizator, M633, balta rankinė, krepšys juoda oda.

DYDIS:

(Plotis)28cm * (Aukštis)14cm * (Storis)7cm

Pečių Diržo Ilgis:58cm

Pastaba: 1 Colis=2,54 CM; 1 CM=0.39 Colių , Dėl skirtingų partijų, maišelio linijinės gali būti skirtingi.Mados dizaineris ir gerą kainą, prašome būti tikri, pirkti. ( Visos nuotraukos yra realios nuotraukos.Tačiau dėl skirtingų šviesos ir ekrano nustatymas, nedideli spalvų skirtumas gal ir yra.Dėkojame už supratimą. )

JZ VYRIAUSIASIS PREKĖS

mes gamykloje moterų krepšiai Kinijoje .mūsų nauja parduotuvė ,jūs galite gauti žemiausia gamyklos kainą .ir mes taip pat tiekia didmeninės ir lašas laivybos .apskritai ,visos rankinės yra atsargų .jei jis yra išparduoti , mes galime pateikti juos per 3-4 dienas .jei norite, nuotraukas ir vaizdo įrašus lašas laivybos arba parduoti jūsų svetainėje , prašome susisiekti su mumis laisvai, mes išsiųsime juos jums .jei norite urmu kiekį, didmeninė prekyba, prašome susisiekti su mumis iš anksto .

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai