Karšto 12Pack Kalėdų Snaigės Dovanų Dėžutės su Langu, Saldainių Dėžutės, Slapukas Dovanų Dėžutės,Ruda Kraftpopieris Dėžės su Kalėdų Modelis

Karšto 12Pack Kalėdų Snaigės Dovanų Dėžutės su Langu, Saldainių Dėžutės, Slapukas Dovanų Dėžutės,Ruda Kraftpopieris Dėžės su Kalėdų Modelis

w182995

Nauja

Yra sandėlyje

€14.30 €10.87
Vnt.

Žymos: gelis lazdele pen sidabrinė, elektros pliušinis katė, fcb barselona lego, juoda kepuraitė pompon, kabo dėmės slim, gėjų drabužiai, kojinės, hermosa beach maisto, "dell" 7 colių planšetinį kompiuterį, visą nėrinių wigg 613.

1.Tie juokingi dėžės pareikšti juokas, kad jūsų vaikai/draugai/šeima !

2.Mes turime daug stilių dovanų dėžutės, įskaitant mielas snowmen ir sniego, kad šventinę atmosferą stipresnis!daugelio stilių, kad atitiktų jūsų poreikius.

3.Tinka pakuotė, saldainių, sausainių, užkandžiai ar smulkių dovanų savo draugams ir šeimos nariams, taip pat galite parašyti sveikinimai krepšiai.Pareikšti netikėtumo ir laimės jūsų draugas ir šeimos!

4.Taip pat puikiai tinka Kalėdų, vestuvių paslaugos, kūdikių dušai, bachelorette šalys, vestuviniai dušai, gimtadieniai.

Dydis:22*15*7cm

Medžiaga:Kraftpopieris

Spalva:Kaip pavaizduota spalva

Pakuotės Turinys:

12 * dovanų dėžutė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai