Atsparus Vandeniui Nešiojamų Ausinių Padengti Apsaugine Atveju Beats Powerbeats Pro Laisvų Rankų Įranga Silikono Atvejais Belaidė Laisvų Rankų Įranga Priedai

Atsparus Vandeniui Nešiojamų Ausinių Padengti Apsaugine Atveju Beats Powerbeats Pro Laisvų Rankų Įranga Silikono Atvejais Belaidė Laisvų Rankų Įranga Priedai

w182848

Nauja

Yra sandėlyje

€4.75 €3.90
Vnt.

Žymos: mėlyna powerbeats, įveikti žaislas, beatsx atveju, ausinės powerbeats, aukso powerbeats, triukšmo maker žaislas, įveikti powerbeat pro, powerbeat, pieno garo, silicio piniginės.

Aprašymas:

1. Viso Kūno Apsauga: jei yra pagamintas iš itin tvirtos silikoninės gumos ir gali būti laikomi standartas Powerbeats Pro jungiamojo langelį apsaugoti jūsų Powerbeats Pro ausines nuo purvo, dulkių ir kitų nepageidaujamų dalelių.

2. Puikus Powerbeats Pro: Dėl vidaus danga gydymas, tai nėra lengva, nulupkite.Šis silikono atveju tinka tiksliai be didelių gabaritų, palaikyti perkeliamumas, funkcionalumą ir stilingas išvaizdą už Powerbeats Pro apmokestinimo atveju.

3. Sunkiųjų KARABINAI su Lock: Su metaliniai karabinai, jei ateina su karabinai.Jūs galite saugiai prisijungti jūsų Powerbeats Pro su jūsų Powerbeats Pro " atveju, kelionės stendas, kelnės ir daugiau.Imtis savo Powerbeats Pro saugiai.

4. Patogus Dizainas: Lengva naudoti.Jūs galite lengvai atidaryti arba uždaryti dangtį su savo ranka.Už Powerbeats Pro atveju turi lizdą, kuris leidžia jums įkraukite laisvų rankų įrangą nenuimant dangtelio.

5. Patarimai: Prašome atkreipti dėmesį, kad už Powerbeats Pro Powerbox ir Powerbeats Pro neįtraukiami.

Parametrai:

Medžiaga: silikonas

Spalva: juoda, mėlyna, raudona, pilka

Naudojimas: Powerbeats Pro

Sąrašas:

Silikoninis dėklas*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai