Zhongji 19-59CM RGB Akvariumas Žibintai, Apsodintas Akvariumas LED Apšvietimas Jūrų Žuvų Bakas dega Akvariumas, Led Apšvietimas, Apšvietimas

Zhongji 19-59CM RGB Akvariumas Žibintai, Apsodintas Akvariumas LED Apšvietimas Jūrų Žuvų Bakas dega Akvariumas, Led Apšvietimas, Apšvietimas

w182566

Nauja

Yra sandėlyje

€18.00 €11.70
Vnt.

Žymos: maxspect skimmer, užduotis žibintai, rifas šviesos prekės, rgb šviesos balta, groot akvariumo apdaila, dekoro žuvų bakas, akvariumas led, sobo akvariumo reikmenys, led varžtas, papildoma lempa.

Zhongji 19-59CM RGB Akvariumas Žibintai, Apsodintas Akvariumas LED Apšvietimas Jūrų Žuvų Bakas dega Akvariumas, Led Apšvietimas, Apšvietimas

Operacija iOS

http://v.youku.com/v_show/id_XNDAyODQ4MDk5Mg==.html?spm=a2hzp.8253869.0.0

Operacija, Skirta "Android"

http://v.youku.com/v_show/id_XNDAyODQ4NDI5Mg==.html?spm=a2hzp.8253869.0.0

Laikmačio nuostatą taip, kaip nurodyta toliau video:

Brazilija Klientų prašome atkreipti dėmesį: Kaip Brazilija paprotys reikalauja,vieną po sklypas reikia mokėti 3.5 usd užsakymą,pleae pastaba,jei jūs negalite priimti šio mokesčio,prašome nedėkite kad,ačiū.Mūsų Produkto Privalumas: Mūsų Led Šviesos Reguliatorius yra "bluetooth" duomenų valdytojas,jums tiesiog reikia įdiegti vieną PROGRAMĄ, tada gali kontroliuoti šviesos su mobiliuoju telefonu.Produkto Aprašymas naujos kartos SMD 5050 Akvariumas, LED apšvietimas, yra efektyvaus energijos vartojimo ir dekoratyvinis Akvariumas apšvietimas, plačiai naudojami žuvų tankai, akvariumas,bakeliai, rockeries, pet, narveliuose ir kt.Palyginti su kitais šviesos akvariumas su įprastais LED lustai, 5050 SMD LED valdo privalumai mažas šilumos, ilgas tarnavimo laikas, stabilus spalvų ir aukštą ryškumą ir tt..stiprybės 1.Lemputės: importo pabrėžti 5050 LED lemputės,energijos taupymas,ilgas gyvenimas.tegul jūsų augintiniai aiškiau ir gražus. 2.Siurbtukas Tirštėti dizainas,naudoti anti-senėjimo medžiaga,sustiprinti naudojant gyvenimą. 3.Lempos Vamzdis pagamintas iš dviejų medžiagų:Stiklo ir Akrilo.Pabrėžta, medžiagos,tegu jūsų augintiniai aiškiau ir gražus. 4.Plaukiantys,atsparus Vandeniui,ar nėra nuotėkio,aplinkos apsaugos pagrindinė Specifikacija: Įtampa: 110V-240V LED Tipas: 5050 Dažnis: 50-60Hz Maitinimo kabelio ilgis: apie 140cm Šviesos kabelio ilgis:apie 130cm Valdytojas kabelio ilgis:apie 60cm pakuotę įeina: 1 x LED akvariumo povandeninis žibintas(su 2 siurbimo puodeliai) 1 x Maitinimo adapteris 1 x "Bluetooth" valdiklį(su instrukcija)

Programinės įrangos Įdiegimas: Pirma telefono APP įrengimas: PROGRAMOS pavadinimas: LED LEMPOS, Įveskite APP " ir paspauskite "+" ženklu, įtraukti naujų paslaugų.Prietaiso pavadinimas yra: LED SMART Po to bus baigtas, spustelėkite LED SMART, įveskite "Bluetooth" kontrolės šviesos eilutės sąsaja.

Prijungimo instrukcijos: 1. Mobilusis telefonas nuskaito QR kodą įdiegti PROGRAMĄ (LED LEMPOS); "APP Store" ir "Google Play", sąskaitos reikia parsisiųsti; Tencent Po Paraiškos gali būti atsisiųsti tiesiai; 2. Po atsisiųsti PROGRAMĄ; sujungti mobilųjį telefoną su "Bluetooth" šviesos šviestuvas.Pirmiausia, telefonas įsijungia "Bluetooth"; tada lempos yra įjungtas.Instrukcija: 1, Spalva sąsaja: spalva sąsaja yra padalyta į dvi dalis:spalvos žiedas ir nespalvoti.

2, Modelis:vaizdo režimą galima pasirinkti režimą, kad jūs norite.

3, Šviesumo reguliavimas:kai vienos spalvos yra monotoniškas,ryškumas yra reguliuojamas,ir dvi spalvas, koreguojamas kartu.Bus maišomi skirtingų spalvų,kurie yra palankesni spalvų reguliavimas augalų ir žuvų.

4, Užsakymą galite pridėti spalvą, kurią norite įtraukti.Darbo režimas gali būti suskirstyti į Šuolis,Kvėpavimas,Strobe,Nuolydis,ir reguliuoti greitį ir ryškumą.

5. Laikmatis: laikmatis galite nustatyti norimą laikotarpį, atidarykite norimą režimą ir uždaryti norimą režimą.Laikmatis palaiko tris kanalus ten laiko taškų, kurie gali būti nustatyti automatiškai įjungti norimą laikotarpį, ir išjungties režimu.Režimas apima šokinėti, nuolydis, ir du režimus.Numeriai yra laikmatis yra 10,jūs galite pridėti prie max 20,ir galite ištrinti taip pat.išsamią informaciją rasite žemiau foto.Yra "+" dešinėje pusėje viršuje,spustelėkite "+" galima pridėti laikmatį,nuspauskite laikmačio galite jį ištrinti.

6, Parametrai:ventiliatorius roration temperatūra,laikas užklausą,dabartinės duomenų užklausos,režimo pasirinkimo,naudojimo vadovas,odos pakeitimo,vienas pelės mygtuku spustelėkite atkurti.(Režimo parinkimas:RGB režimu)

Apmokėjimas: 1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga ir TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2.Mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienų nuo užsakymo. 3.Jei negalite užsakymas po Užsakymo arti,prašome iš Naujo, kad ir kasos 4.Jei jūs negalite mokėti per šias operacijas,prašome susisiekti su mumis arba www.poligon-1.lt klientų aptarnavimas.Siuntos 1.Visi Straipsniai bus išsiunčiami per 48 valandas nuo mokėjimo, buvo patikrinta. 2.Mes pasirinkti sparčiausiai laivybos būdas, remiantis įvairių šalių.Todėl kartais galite pastebėti, kad siunta metodas skiriasi nuo pasirinkote.Tačiau nereikia nerimauti,Jei jūs negalite gauti savo daiktus į apsauginės metu, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai.Kartais gal šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandas, susisiekite su savo šiukšles pašto dėžutę. 3.Pristatymo laikas yra už mūsų kontrolės.Jie yra veikiami daugelio veiksnių,bet mes stengiamės ją išspręsti.Mes galime priimti neigiamą grįžtamąjį ryšį, kurį sukelia pristatymo.Tankai už jūsų supratimą.Prašome patikrinti, pristatymo laiką ir suteikti pakankamai laiko, pristatymas.Bet problema, pristatymo, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš atidaryti ginčo ar palikti blogų atsiliepimų.Mes manome, kad galime dirbti kartu, kad operacija geriausia.Ačiū!Garantija Mes patikrinome kokybės atsargiai, prieš pristatymas.Pls susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai jūs gaunate produktą, jei yra kažkas negerai su produktu.Prašome pateikti ginčą arba palikite mums neigiamų atsiliepimų, be ryšio su mumis,ačiū.Paprastai,mes turime du sprendimus: 1.Grįžti: Jei prekės DOA(Dead Atvykimo),Pirkėjai Gali grąžinti per 14 Dienų,Mes ją Pakeis Naujas punktas po to, kai gausime DOA elementą.Prašome Susisiekti su mumis Prieš jums išsiųstos prekės atgal 2.Išsiųsti ar Grąžinti Jei turite problemų su šia problema, prašome Susisiekti su Mumis iš karto!!! .Prekės atvyko būti sugadintas .Jūs neturite gauti elementą

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai