7pcs/set Plastiko Tortas Sukamasis Stalas "PASIDARYK pats" Konditerijos Kepimo Įrankis, 10 Colių Tortas Stovi Tortas Ratas, Besisukantis Tortas Dekoravimo Kepimo Įrankis

7pcs/set Plastiko Tortas Sukamasis Stalas "PASIDARYK pats" Konditerijos Kepimo Įrankis, 10 Colių Tortas Stovi Tortas Ratas, Besisukantis Tortas Dekoravimo Kepimo Įrankis

w182091

Nauja

Yra sandėlyje

€20.51
Vnt.

Žymos: barbecu grilis, kepkite keptuvėje, sillicone pelėsių pyragas, 0 kepimo, cutter minkštas, tortas dekoro priemonė, pelėsių silikon, pelėsis už reposteria ir konditerijos, virtuvės indų rinkinys, 7 pakopos tortas stovi.

Pranešimo Pavasario Šventė

Gerbiami klientai:

Mūsų Įmonė priims atostogų iš F ebruary 5-osios iki vasario 17-ąją!Mes pradėsime vasario 18d.Klientu paslaugų ir aptarnavimo po pardavimo nebus internetu per atostogas.Jūs galite tik vieta užsakymus ir mes išsiūsime jūsų sklypą, kai mes darbe.Linkime jums visiems laimingų Kinų naujieji Metai, šeimos susijungimas, ir jūsų norai išsipildys!

27cm Plastiko Tortas Ratas, Besisukantis Tortas Dekoravimo Ratas, priešslydžio sistema Apvalus Tortas Stovi Tortas Sukamasis Stalas

Medžiaga : Plastikas Dydis : 27*23.5*7cm Neto Svoris : 295g Spalva : Balta Pasukimo Kampas : 360 Funkcija:

1.Ekologinio draugiškas medžiaga – Pagamintas iš Silikono, patvaraus plastiko, 100% saugus, ne toksiškas ir beskonis, todėl jums nereikės nerimauti.Praktiškas ir patvarus

2.Lengva valyti ir kontrolės, lygaus paviršiaus, lengvai valoma.Ir rotoriaus yra labiau patikimas, kontroliuoti laiko ir sukimosi greitis.

3.Puikus derinys Pyragas Apdaila Tiekimo Papildomai 3 apledėjimo mentelės (tiesus ir lenktas) ir rinkinys, 3 plastikiniai tortas grandiklis.Ji gali padėti jums sukurti visų rūšių dizaino, pyragaičiai.

Lašas Laivybos Paslaugos. 1.JAV/CA /RU laivybos greitai. 2.Prioritetas pristatymas,greitas pristatymas per 24 valandas. 3.Jokios sąskaitos ar receip ar reklaminės medžiagos, įtrauktos. 4.Mes esame pasiryžę bet kokį produktą, žalos ir nuostolių, esame pasirengę prisiimti nuostolius.Mes nuoširdžiai tarnauti kiekvienam klientui, puikus prekės ženklas, aukštos kokybės paslaugų.

PRISTATYMAS taisyklė, post office, kai padaryti užsakymą, Rusija klientus, prašome būtinai turi parašyti vardą ir pavardę (a sunname, vardas ir tėvo vardas) ir adresas yra, pristatymo, ar paketai bus išsiųstas atgal.Nr. vardas, pavardė, mes atsisako siųsti prekes iš!Ačiū!Pristatymo terminas bazę laivybos mothed eilutę.Neapima muitinės patikrinimo dienų ir unresistible veiksniai.Jei jūs dar ne turiu savo sklypo tačiau pristatymo terminas artėja, prašome mums pranešimą pratęsti pirkėjo apsaugos dieną.Jei siekiant gauti vėluoja ilgą laiką, arba paketas grįžti atgal,prašome susisiekti su mumis ir padėti spręsti ir gauti suggestons, ačiū.KOMPENSACIJOS IR GRĄŽINIMO POLITIKA 1. Mes garantuojame, kad visas prekes mes parduodame.Mes siūlome grąžinti visą arba išsiųsti prekes būti siunčiami negerai prekes,gauti prarastas arba sugadintas tranzito metu. 2. Dagmaged paketą reikia pasiūlyti stebėjimo sąraše, ant pakuotės ir nuotraukas. 3.Didesnę kainą produktai gali būti mokesčių muitų,prašome įsitikinkite, kad importo mokesčio ir nebus atsakingas už pakuotės siųsti atgal, kaip klientai atsisako mokėti mokesčių.Atsiliepimų, Kaip jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą (5 žvaigždučių), jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu, ačiū!Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei yra kokių klausimų, todėl mes stengiamės tarnauti jums geriausia!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai