Makiažo Šepetėlių Laikiklį Organizatorius Deimanto Modelis 3 Slots, Aišku, Makiažo Teptuku Talpykla Akrilo Makiažo Teptuku Taurės Organizatorius

Makiažo Šepetėlių Laikiklį Organizatorius Deimanto Modelis 3 Slots, Aišku, Makiažo Teptuku Talpykla Akrilo Makiažo Teptuku Taurės Organizatorius

w181721

Nauja

Yra sandėlyje

€16.03 €9.94
Vnt.

Žymos: lauke organizatorius, toua, blizgučiais makiažas turėtojas, makiažo šepetėliai turėtojas lauke dekoratyvinis, teptuku atveju turėtojas, akrilo teptuku laikiklis, violetinė makiažas šepetys turėtojas, makiažo šepetėlių laikiklį, micro, šepetys turėtojas, blakstienų pratęsimo pagalvę lentynos.

Nuimamas Kompaktiškas Turėtojas:3 Kompaktiškas Organizatorius yra akrilo dėklas su nuimamu vidaus dozatoriais sukurti įvairių maketų.

Top Premium Acrylic: Pagamintas iš tvirtos, atsparumas įbrėžimams ir aukštos kokybės akrilo, su puikiai atsparus oro ir daug stipresnis nei stiklo, todėl daug daugiau atsparus smūgiams ir todėl bus saugesni.

Palaikyti tvarką: 3 Erdvės Saugojimo, skaidrus saugyklų, kad jums lengva pastebėti, kad vienas jums reikia.Sutaupyti vietos ir laiko.Puikiai organizuoti visus savo makiažas kompaktinės pudros, įskaitant makiažo šepetėliai, lūpų dažai, nagų lakas, kiti, kosmetikos.Tinka profesionaliam ir namų naudojimui.

Dulkių Dizainas: Laikykite savo makiažas šepečiai, žymekliai, makiažas rašikliai švarus visą laiką.Lengva valyti.

Niekada neišeina iš stiliaus: Ji gali būti patogiai laikomi vonios, makiažo skaitikliai, indaujos, komodos, ir dauguma stalviršiai.Geriausia dovana moterims, merginoms Valentino Diena, gimtadieniai, vestuvės, laisvalaikis, baigimo, Motinos Dienos, Kalėdų ir kt.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai