Lauko Sniego antkelius Paramos Slidinėjimas Getrai Pėsčiųjų Laipiojimo Kojų Apsaugos Darbuotojas Sporto Saugos Vandeniui Kojų Šildytuvus Padengti Nauja

Lauko Sniego antkelius Paramos Slidinėjimas Getrai Pėsčiųjų Laipiojimo Kojų Apsaugos Darbuotojas Sporto Saugos Vandeniui Kojų Šildytuvus Padengti Nauja

w181553

Nauja

Yra sandėlyje

€6.19 €4.95
Vnt.

Žymos: sluoksniuotos kojų šildytuvus, kojos joga, snowproof, kojos getrai slidinėjimas, airpod apima lauko, kojų šildytuvus pou, gaiter, slidinėjimo getrai žygiai, žygiai sniego rankovėmis, gaiter žygis.

Savybės:

1, Pagaminti iš profesinės 420D nailono ir padengtų vandeniui medžiagos.Jis yra atsparus vandeniui ir snowproof, patogūs dėvėti, geros šilumos sulaikymo, plyšimui atsparumas, šviesos ir vėjo.

2 du kartus konstrukcija leidžia vandeniui snowproof ir kvėpuojantis.

3 legging gaiter turi reguliuojamas diržo sagtis projekto viršuje, kuriuo būtų galima užtikrinti gaiter sugriežtinti kelnių, kad nėra lengva nukristi.

4 Tai legging gaiter turi nailono užsegimas dizainas, nailono užsegimas užtrauktuku per visą gaiter, lengvai ir greitai užsidėti ir iškrauti, stiprių klijų gebėjimas yra ne lengva prarasti gaiter.

5 Sniegas gaiter dizaino batraištis kablys, apačioje yra įrengta batraištis kablys todėl, kad sniegas gaiter ir batai yra prijungtas vieta, gali stiprinti apsaugą jėgą, išvengti kritimo.

6 Sniegas gaiter skirtos vienintelis užfiksuotas diržas, sniego gaiter dugną reguliuojamas užtrauktuku, patogiau lipti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:420D nailono audinio

Spalvos:Mėlyna,juoda,oranžinė

Tema:Sportas

Savybės:atsparus Vandeniui,Kvėpuojantis,atsparus Plyšimui

Naudojimas:slidinėjimas,lauko,alpinizmas,kempingas

Pakuotė:

1 pora legging getrai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai