Nešiojamų Meškere Patarimas Remontas, Juoda, Nerūdijančio Plieno, Keramikos Žiedas Vadovas Pakeitimas Kit Sumaišyti Dydžio Dėžutė Žvejybos Įrankių Priedai

Nešiojamų Meškere Patarimas Remontas, Juoda, Nerūdijančio Plieno, Keramikos Žiedas Vadovas Pakeitimas Kit Sumaišyti Dydžio Dėžutė Žvejybos Įrankių Priedai

w181474

Nauja

Yra sandėlyje

€11.95 €9.32
Vnt.

Žymos: ritės remontas, keen, žvejybos ritės remonto rinkiniai, linija matuoklyje, žvejybos įranga, įrankiai, žvejybos ritės remontas mn, akių lazdele, eva meškere vadovai, upės meškere vadovai, žuvų snakehead.

Meškere Patarimas Remontas, Juoda, Nerūdijančio Plieno, Keramikos Žiedas Vadovas Pakeitimas Kit Sumaišyti Dydis Langelyje Aprašymas:

Aprašymai :

Patarimas Remonto Komplektas: nerūdijančio plieno rėmas ir dėvėjimuisi atsparios keramikos žiedas, tvirtas ir patvarus.Praktiškas ir nešiojamų daro ją kaip puikią priemonę, skirtą žvejybos mėgėjams!

Lengvas ir painiojimąsi atsparus: Sklandžiausiai lazdele vadovas bus žymiai sumažinti galimybę žalą savo meškere.Meškere vadovus, išdėstyti palei apačia lazdele padėti kontrolės liniją.

Lengva įdiegti ir laikyti: Remontuoti savo lazdele greitai ir lengvai, kai jūs esate su lazdele patarimas remonto Komplektas.Greitai ir lengvai remontas jūsų patarimas viršūnes.Su plastikinę dėžutę, tai patogu saugoti ir transportuoti.

Nustatyta, įvairių dydžių, kad tiktų įvairių programų.Puikus rinkinys už skirtą įvairių rūšių žuvų žvejai, su įvairiais juostos remontas.

Paskirtis: Šie įvairūs žvejybos vadovai linijos akys gali būti naudojamas spin meškere ir jūros meškerykotis naudojamas žvejoti mėgėjiškos žvejybos įskaitant ešerys, upėtakis, lydeka ir walleye, velkamosiomis ir gyvas masalas.

Specifikacija :

Rėmo Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Rėmelio Spalva: Juoda

Žiedo Medžiaga: Keramika

Dydis:

Patarimas žiedas: 2x(8*1.6 mm); 2x(8*1,8 mm); 2x(8*2.0 mm); 2x(8*2.2 mm); 2x(8*2.4 mm); 2x(8*2.6 mm);2x(8*2,8 mm); 2x(8*3.0 mm); 2x(8*3.2 mm)

Centrinis žiedas(skersmuo): 2pcsx4mm; 2pcsx4.5mm; 2pcsx5mm; 2pcsx5.5mm; 2pcsx6mm; 2pcsx6.6mm;2pcsx7mm; 2pcsx 8mm; 2vnt*8.6 mm Paketas Apima:

18 x meškere Patarimas Žiedas(su saugojimo atveju)

18 x meškere Centrinis Žiedas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai