1PCS Universaliųjų Automobilių Ratų Tarpiklis 5x108, kad 5x114.3 Elargisseur De Roue Separadores DODGE "Toyota" Isis Wiel Tarpiklius Adapteriai

1PCS Universaliųjų Automobilių Ratų Tarpiklis 5x108, kad 5x114.3 Elargisseur De Roue Separadores DODGE "Toyota" Isis Wiel Tarpiklius Adapteriai

w181427

Nauja

Yra sandėlyje

€61.10 €33.61
Vnt.

Žymos: roue anglies, ratlankio 5x127, peugeot sėdynės, 4x114.3 ratlankiai, 5x114 18 ratų, auto tarpiklis 5x130, 5x108 varantys mėlyna, statulėlės deivė isis, 5x108 tarpiklis, tarpiklio varantys.

Skirtingų šalių , skirtingų metų , dydis gali skirtis , prieš nurodė jį , įsitikinkite, kad dydis yra gerai jūsų automobilis , jeigu nežinote , prašome susisiekti su mumis , mes padarysime viską už jus !

【Naudą】

Tiksliai, mašina, pagaminta iš 6061-T6 kaltiniai diską.Kūnas yra super efektyvius, su 10.9 klasės išskirtinės sąsagos ir T8 termiškai apdoroti, kaltiniai rankena riešutai.Su anoduoto paviršiaus suteikia papildomą atsparumą korozijai.

【Funkcija】

Suteikite savo transporto priemonės agresyvesne išvaizda, tobulina, našumą ir stabilumą.Jie taip pat padidinti padangų šalinimo, nustatyti stabdžių suportas įforminimo klausimais, leidžia montuojant liftus ar nuleisti rinkiniai ir platesniu, daugiau, arba didelės traukos padangos.

【Hubcentric】

Į hubcentric dizainas su centravimo žiedo daro tarpiklio funkcija tiksliai pratęsti ašies centru, veiksmingai išvengti vibracijos ir išskirtinės varantys pusiausvyrą.

【Saugos Pirmasis】

Mūsų antrosios kartos kaltiniai varantys tarpiklius naudoti CNC automatinio apdorojimo sistema, kuri padidina saugumą.Matmenų tikslumas yra 0.02 mm, užtikrinant, apdirbimo tikslumo ir stabilumo.Nuts praėjo 72 valandos neutralios druskos purškimo testą ir jis nebus lengvai rūdžių per 6 metus.Varžtai priimtas standartas tempimo stiprumo bandymas, ir 1 mln. nuovargis patikrinti, siekiant užtikrinti, kietumo ir kietumas atitinka standarto.

Pakuotės Turinys:

1 vnt. x Automobilių Padangos Briaunos

Produkto privalumai:

♦Plėsti savo poziciją - geriau tvarkymo ir išvaizda

♦Pagamintas iš aukštos tempimo stiprio aliuminio lydinių

♦Tiksliai įmontuoti naudojant minimalų gamybos nuokrypių, dėl išskirtinių ratų balansavimo

♦Visi prašymai išbandytas standus patvarumo ir nuovargio bandymai

♦Aukštos kokybės apsauga nuo korozijos per specialų dengimo procesas (druskos rūko bandymą pagal DIN 50021)

♦Nemažą svorį pranašumą, palyginti su varantys tarpikliai, pagamintas iš plieno

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai