5D Diamond Tapybos Tulpių Dažai Numeriai Frameless "PASIDARYK pats" Diamond Tapyba, 13.7"x17.7"

5D Diamond Tapybos Tulpių Dažai Numeriai Frameless "PASIDARYK pats" Diamond Tapyba, 13.7"x17.7"

w181344

Nauja

Yra sandėlyje

€15.19 €6.69
Vnt.

Žymos: diamond dažų kraštovaizdžio, gėlių tulpių, nu, deimantų meno kaukė, av diamond paveikslai, 5d diamon tapyba, dramatiškas šiuolaikinė tapyba, diamond dažai, pagal skaičių dažai, diamant tapybos uil.

Aprašymas:

*1. Medžiaga: aliejaus tapybai, drobė

*2. Modelis: tulpių

*3. Dydis(Apytiksliai): 35 x 45 cm

*4. Tipas: frameless

Savybės:

*1. Naftos tapybos drobė yra daug, spalvos, vaizdai bus aiškesnis, ir duomenys yra tobulas.

*2. Baigtas projektavimas ir projekto gali būti saugomi daug metų, be mirkymo ir discoloring.Puikiai papuošti jūsų kambarį ar miegamąjį.

*3. Priima specialus klijai nustatyti diamond tvirtai.

*4. Klijai ekologiškai-draugiškas ir didelio klampumo.Kaip ilgai, kaip deimantas yra nesuprantamos teisingai, tai nėra lengva mesti.

*5. Skaičių magija kubo turas deimantai yra pakankamai, nereikia nerimauti dėl trūksta deimantų.

Instrukcijos:

*1. Nuimkite permatomą plėvelę iš drobės (tiesiog nuplėšti dalis), granulės, į sunumeruoti paketai atitinka spalvų paletę šone piešinys, pasirinkti tinkamą spalvų karoliukai klijuoti.

*2. Po visų deimantų dalys yra pritvirtintos, naudoti storesnį knyga arba kartono su spauda paviršiaus deimantų, kad jis stipresnis.

*3. Viskas.Pastaba: produkte gali šiek tiek skirtis spalva ir matavimas.Komplektą Sudaro: 1 x Drobės 1pack x Cirkonio 1 x Punktyras Rašiklis 1 x Tra 1 x Klijai 8 x Zip-lock maišą

Savybės: *1. Naftos tapybos drobė yra daug, spalvos, vaizdai, yra aiškesnis, spalvos yra pilnesnis, ir duomenys yra tobulas. *2.Baigtas projektavimas ir projekto gali būti saugomi daug metų, be mirkymo ir insolating.Puikiai papuošti jūsų kambarį ar miegamąjį. *3. Naudojant specialią klijų sugeria diamond stipriai. *4. Klijai ekologiškai-draugiškas ir didelio klampumo.Kaip ilgai, kaip deimantas yra nesuprantamos teisingai, tai nėra lengva mesti. *5. Skaičių magijos kubo, apvalus deimantas yra pakankamai, nereikia nerimauti, kad trūksta deimantų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai