SAMANOTAS ĄŽUOLO 600ML Vakuumo Izoliacija Vandens Butelis Nerūdijančio Plieno Plačiai Burnos nepralaidžiose Dvigubo Sienelėmis Cola Formos Butelis Camo

SAMANOTAS ĄŽUOLO 600ML Vakuumo Izoliacija Vandens Butelis Nerūdijančio Plieno Plačiai Burnos nepralaidžiose Dvigubo Sienelėmis Cola Formos Butelis Camo

w180963

Nauja

Yra sandėlyje

€20.26 €10.13
Vnt.

Žymos: kailio karšto vandens butelį, butelis vandens 1500ml, aišku, gyvūnui, vandens butelis, "supor butelis vakuuminės, logotipas nerūdijančio butelis, airsoft m4, sienos lipdukas, raagi vandens butelių, camouflag, multi tiekėjas įrankis.

*SĄVOKA - Naudojant BPA-free plastikų ir 18/8 Maisto kokybės nerūdijančio plieno, siekiant užtikrinti saugumą, su SAMANOTAS ĄŽUOLO Break-up Šalies Camo & Pink Camo. *Dvigubomis SIENELĖMIS VAKUUMO IZOLIACIJA - Išlaikyti temperatūrą savo gėrimų , išlaikyti karštų gėrimų iki 12 valandų ir šalti gėrimai iki 24 val. *PLATI BURNA & STANDARTINĖ TALPA - Plati burna yra ideali egzotišku, lengva prieiga, ledo kubeliai.Standartinė galia 20.5 oz atitinka jūsų kasdienių poreikių, likti savo hidratacija ir išlaikyti tinkami. *PRAKTINIAI & PATVARUS - Nerūdijančio plieno nuotėkio įrodymas, dangtis su plastiko TPU rankena,lengva nešiojimo ant rankų arba susiejimas į jūsų kuprinę, kai pėsčiųjų,kempingas.Atitinka jūsų dienos drėgmės poreikius. *PROGOMS - Tinka patalpose ir lauke,tinka patogiai ir patogiai į jūsų transporto priemonės", puodelių laikikliais ir dviračių batų spintelės, almostly patenkinti savo poreikį.

Specifikacija: Aukštis:9.45 į Neto Svoris:0.77 lb Talpa:20.5 oz

Savybės: *Aukštos Kokybės ir Saugos: 100% BPA-free Plastikų ir 18/8 Maisto kokybės Nerūdijančio Plieno. *Puiki & Nešiojamų Dizainas: 100% Sandarumo Įrodymas, Dangtelis su dirželiu,Stilingas Modelis, Siūlanti SAMANOTAS ĄŽUOLO Camo *100% be Rizikos Pasitenkinimo Garantija: Jei esate nepatenkinti su vandens butelį, sugrįžti ir gauti visiškai grąžinti pinigus per 30 dienų.

Specifikacija: Aukštis:9.45 į Neto Svoris:0.77 lb Talpa:20.5 oz

Mūsų Paslaugos: *Mūsų SAMANOTAS ĄŽUOLO Visada Reikalauti, Tiekiantis Aukštos Kokybės ir Patogiai naudojimo Butelius už Prieinamą Kainą. *Pagamintas iš BPA-free plastikų ir 18/8 Maisto kokybės Nerūdijančio Plieno, siekiant Užtikrinti, Nekenksmingas Žmogaus Organizmui.Patvarus Butelis Jus Hidratuoti ir Entuziastingas Visą Dieną *Tai yra geriausias pasirinkimas, Kelionės, Kempingas, Pėsčiųjų ir Kitų Veiklos Lauke. *Mes norime, kad jūs, kad būtų patenkinti abiejų produktų ir paslaugų, kad mes teikiame. *Jei turite klausimų apie produktus ar nepatenkinama per mus, mes su jumis susisieks per 24 valandas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai