Greitas pristatymas, 2400pc Didmeninė 90-100 cm / 36-40" aukštos kokybės natūralių povo plunksna " PASIDARYK pats apdailos atostogų šalis

Greitas pristatymas, 2400pc Didmeninė 90-100 cm / 36-40" aukštos kokybės natūralių povo plunksna " PASIDARYK pats apdailos atostogų šalis

w180710

Nauja

Yra sandėlyje

€561.50
Vnt.

Žymos: povas, Plunksna, seastar, didelis paukščių narvelis, pearl turkis, povas šalies įdomus, didelis povas apdaila, ventiliatorius povo plunksnų, dekoro plunksna, didelis povas apdaila.

Nemokamas pristatymas 3500pcs/daug didmeninės

90-100 cm / 36-40" gražus gamtos povo plunksnų akis "PASIDARYK pats" drabužių apdailos 2400 VNT povo uodegos plunksnos amatai plunksnos priemonė tarp

90-100 cm / 36-40" inand visi jie turi "AKIS" apie tai, kaip parodyta sąrašas paveikslėlyje.Ilgis: Apie 90-100cm/36-40 colių Medžiaga: povo uodegos plunksnos Spalva: nuotrauka Kiekis: 2400pcs

Keletą idėjų apie tai, kaip naudoti Povo Plunksnų?Naudoti povo plunksnų pridėti akcentas ir blyksnius į jūsų namus.Rasti vidutinio iki didelio grindų vaza ir užpildyti jį su povo plunksnų.jums reikės nemažai plunksnų tinkamai užpildyti vaza, arba galite pridėti eukalipto šakas ir šakeles, kad užpildyti tuščią srityse.Jūs galite pridėti akcentu spalvos, panašus į perlas-tonus povo plunksnų aplink kambariuose jūsų papildyti plunksnomis.Sukurti povas-plunksnų užgavėnių kaukė.Plonu sluoksniu amatų klijų į tuščią veido kaukė, kuri gali būti nupirktas bet kokios amatų parduotuvė.Naudojant žirkles, kirpti ilgą baigiasi ne povo plunksnų, paliekant tik spalvinga patarimai.Sluoksnis, povo plunksnų galai ant veido kaukė, sukurti gražiai tekstūruotos išvaizdą.Leiskite klijams visiškai išdžiūti prieš dėvėti kaukę.Sukurti povas Helovinas kostiumas naudojant povo plunksnų.Vieta gabalas kartono tarp sluoksnių sijonas, kurį norite naudoti jūsų kostiumas.Vieta linija amatų klijus išilgai juostos sijonas, ir paspauskite keletą povo plunksnų ant klijų.Paspaudę plunksnos vietoje, kol klijai rinkinių.Kartokite šį procesą, kol sukūrė storas povas yra skelbimas apie pirkėjo turėčiau paminėti.

Dėl tolimojo susisiekimo, jei plunksna yra kreivė, ar raukšlėta, aš tikiuosi, jūs galite suprasti, jav.Tai pernelyg sunku išvengti šiuo atveju, dauguma kitų pardavėjas tiesiog naudoti vienos juostos virvės, bet turime naudoti brangių oro dunnage skiltyje paketą.Mes turime bandė savo geriausia naudoti geriausias paketas.

Bet jei plunksna vis dar yra kreivė, ar raukšlėta po to, kai mes bandėme viską apie paketas, prašome take it easy, nesijaudinkite, yra šiek tiek patarimas, jei jūs galite sekti patarimas, jums bus gauti fantastišką efektą---- Jums tiesiog reikia virti šiek tiek vandens (galite naudoti panoraminį vaizdą ar virdulys, kas gali gauti steam yra GERAI), kai vanduo ateina į varėna, tada kyla garas garo kreivė plunksna.Po kelių minučių, FANTATIC!Rasite, kad ji rodys kaip tiesiai, kaip ir anksčiau ir gauti glossier.

Kviečiame susisiekti su manimi, jei turite kokių nors problemų, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau ir stengiamės išspręsti jūsų problemą.Jei jus tenkina, prašau, duok man visą 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų į drąsos mums iš anksto.Ačiū jums už visą jūsų palaikymą.

Nuoširdžiausi linkėjimai.

Spalvų informacija:

1. Sunku mums suteikti geriausią atlikimo stiliaus ir spalvos gaminį per mūsų nuotraukos ir aprašymai.

2. Kaip pirkėjas, tai yra jūsų atsakomybė, skaityti ir suprasti spalvų aprašymas spalva jums įsigyti prekes.Jei nesate tikri, prašome el. paaiškinti.

3. Spalva tikrasis produktas gali būti šiek tiek kitokie vaizdai, rodomi svetainėje nuo daugelio veiksnių, tokių kaip jūsų ekrano ryškumą ir šviesumą.

4. Prašome, pasirinkite savo produktą atsargiai, užduoti visus klausimus prieš siūlymą.Mes mylime klausimo, todėl klauskite!

- mes priimame tik sąlyginio deponavimo (T/T", "western union" ir kitų pasaulinių greičio parduoti, perduoti mokėjimo priimtas)

Prašome atostogas, teisingą ir aiškų adresą jis bus sumažinti transportavimo daug problemų.

Siekiant apsaugoti mokėjimo

-- -- -- -- -- jūsų pinigai yra saugūs, nes jūs duodate savo pinigus alibaba pasaulio greičio parduoti interneto svetainėje, nes tik gavę projektą, alibaba pasaulio greičio parduoti tong svetainėje bus siunčiama mums.Todėl jūsų mokėjimas yra 100% saugi!

pristatymas

- visos mūsų prekės yra per China post oro pašto nemokamas pristatymas, kuris yra, kodėl ji yra puikus kainą, ji paprastai trunka 15-25 dienas, tačiau dėl tam tikrų priežasčių, sklypo bus atidėtas.Jei jūs turite daiktus, jūs galite pasirinkti, EMS, DHL, "FedEx" ir UPS.Daugiau greitai ir saugiai, reikia septynių iki dešimt dienų, prašome susisiekti su mumis mokėti papildomų transportavimo mokesčių.

- jei jūs negalite gauti po po 25 dienų nuo tos dienos, mes išsiųsti jums, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.Mes eisime su jumis, siekiant išspręsti problemą.

-- -- -- -- atkreipkite dėmesį: visos nuorodos, pažymėtos EMS nemokamas pristatymas, jei esate iš Brazilijos, mes išsiųsti Brazilijos pašto paslaugų EMS, tačiau dėl Brazilija, Brazilija

Greičiausias ir saugiausias būdas transportuoti.prašome

Prieš jums atkreipti dėmesį į tai, kad.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai