Sodo Gnome Įdomu Nykštukas Statula Patalpose Ir Lauke OrnamentsGarden Elfai Parkas Decorationand Darbalaukio Amatai

Sodo Gnome Įdomu Nykštukas Statula Patalpose Ir Lauke OrnamentsGarden Elfai Parkas Decorationand Darbalaukio Amatai

w180184

Nauja

Yra sandėlyje

€6.85 €5.13
Vnt.

Žymos: lauko sodo puošyba, nykštukas vaisių, persiko spalvos dekoration, dekoro vytelių, sculptur, skulptūrų sodas, sodo gnome, sportster xl883, patalpų augalų lentynos, eksploatuoti netinkamų transporto priemonių.

Kulka Taškų:

1、Gnometastic Sodo Nykštukas Statula: nykštukė nešioja juokingas akiniai nuo saulės ir šlepetės, labai juokinga.Nesvarbu, kas jūsų nuotaika yra, tai įdomus produktas bus tikrai suteiks jums šypsena.

2、Daugiafunkcinis panaudojimas: Šis produktas turi platų naudoja.Ji gali būti dedama ant darbastalio kaip amatų, apdailos, arba jis gali būti dedamas į sodą papuošti jūsų sodą.Jis gali būti skiriamas artimuosius, kurie mėgsta rinkti, ir gali būti skiriamas mama ir tėtis, kaip išdaiga dovana.

3、Derva Medžiaga-produktas yra pagamintas iš dervos medžiaga, rainproof bet kokiomis oro sąlygomis.Dydis yra maždaug ilgis 10,5 cm x plotis 6.5 cm x aukštis 20.8 cm/4.13x2.56x8.19 colių.

4、Kalėdų Dovanos: Tai yra labai įdomus gimtadienio dovana, Kalėdų dovana.

5、Labai Apdaila: Šis neklaužada partneris padės jums juoktis viduje ir išorėje.Ji yra puikiai papildo namų barų, sodai, vejos papuošalai, pašiūrės, pilka, kiemuose ar biuruose.

Techniniai duomenys:

Matmenys: apie ilgis 10,5 cm x plotis 6.5 cm x aukštis 20.8 cm/4.13x2.56x8.19 colių

Medžiaga: derva

Pakavimo Sąrašas:

1*Sodo Vedlys

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5 .Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai