555pcs/set VIENAS GABALAS Gimtadienio proga Norėjo, Kad Žaislai Pomėgiai, Hobis Kolekcionuojamų Žaidimas Kolekcija Anime Korteles

555pcs/set VIENAS GABALAS Gimtadienio proga Norėjo, Kad Žaislai Pomėgiai, Hobis Kolekcionuojamų Žaidimas Kolekcija Anime Korteles

w180125

Nauja

Yra sandėlyje

€90.35 €63.24
Vnt.

Žymos: Dovanų, SAN, dovana valentino, daug kolekcinės kortelės, black cobra gyvatė, cosplay kirito, sausainių cutter turas, apranga sekretorius, vaiduoklis stick, oficialusis prekybos korteles.

Šios kortelės šiuo metu yra gana išsamūs, bet jame nėra visų rašmenų, ir bus atnaujinti simbolių ateityje.Mes taip pat bus pristatyti įkrovimo paketą papildyti simbolių, ir apie tai informuoja tėvus, kurie pirko juos anksčiau.

Pirma, leiskite man pristatyti techninių specifikacijų šią kortelę.

· Atspausdintas ant 350g importuotų padengtas popierius

Popierius yra per storas, kad įtakos klasės kortelę.Per ploni bus, kad kortelė bus rodomi plonos ir lengvai sužeistas. 350g yra tik teisė.Popieriaus naudojama ši kortelė yra importuojama dvigubai dengtos vario popieriaus, kuris turi gerą blizgesį ir lygumą, butas ant abiejų pusių, vienodos spalvos, geros paviršiaus stiprumas ir didelio standumo.

· Skylių alyvavimas

Punch slėgio skylių, ne pjovimo punkte; užapvalintais kampais neturi sprogimo taško, nr. gręžtuvų borai.Dvipusis alyvavimas, apsaugo kortelę, tuo pačiu didinant jaustis kortelę.

· Paprastas lazeris flash procesas

Priekyje naudoja paprastas lazeris "flash" procesas, ir 555 kortelių, flash kortelės, pabrėžiant charakteristikos simbolių ir perdėtas stilių, originalus dažymas.

· Bendras dydis 88mm X 63mm

TCG standartas didelės kortelės dydis

· Aukštos kokybės pakavimo dėžutė

Pasaulio dangčio pakuotės, dėžutės yra aplieti sumažinti transporto keliamą riziką.

Kitas, let ' s nustatyti turinio kortelė dalis.

Kortelės originalus dažymas kilęs iš Meksikos dailininkas Carlos.Bendras originalų tapybos stilių, CHIBI stilius (vadinamas Q versija Kinijoje).Menininko tikslas yra užbaigti visą seriją Vienas Gabalas simbolių.Parduotuvės savininkas turi tą pačią idėją, pilną korteles Vienas Gabalas.Savininkas taip pat pasirašė sutartį su menininko gauti teisę naudoti Fan-art.Skaičius žmonių partijos kortelės bus atnaujinamas.

· Pirmasis kortelių rinkinys yra 555 simbolių, originalus komiksų knyga, ir daugiau nei 10 jie yra TIMESKIP, kuris yra tas pats asmuo skirtingais laikotarpiais.Yra daugiau nei 500 simbolių iš viso.Klasifikuoti pagal skirtingas fono spalvas pagal skirtingas stovyklas.

·Priekinėje kortelės ir kortelės atgal visa tai skirta savininkas.Kiekviena kortelė turi ženklą įžanga ant nugaros, retenybė reitingų, ir stiprybės simbolį apatiniame dešiniajame kampe kortelę.Šie, neišvengiamai yra integruoti į asmeninį spalvos savininką, bet jie visi Po parduotuvės savininkas turi atidžiai apsvarstyti parametrus, prašome neprieštaraujate jei nėra objektyvumo.

· Pilnas rinkinys, Vienas Gabalas serijos deniuose, yra didelis projektas, siaubo.Simboliai šioje galutinė versija kortelės yra beveik tik jūs galite ne galvoti apie.Jei nėra tokių kortų neturite, tai turi turėti kiekvienas BIURAS ryžių.

- -_- -

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai