Naujagimių drabužiai, kūdikių pižama užtrauktukas kūdikių romper medvilnės kūdikių berniukų drabužiai mergaitėms ropa de bebe zip iki drabužiai, kūdikių jumpsuit

Naujagimių drabužiai, kūdikių pižama užtrauktukas kūdikių romper medvilnės kūdikių berniukų drabužiai mergaitėms ropa de bebe zip iki drabužiai, kūdikių jumpsuit

w179792

Nauja

Yra sandėlyje

€12.89 €8.89
Vnt.

Žymos: naujagimio naujovė rompers, mergina lol, baby monkey, užtrauktukas, babi, bebe, kūdikių pajama, bobo pasirinko, kūdikių sleepsuit, mumija kūdikių pižamos.

Gerbiami pirkėjas draugu, prašome užtrukti keletą minučių atidžiai perskaityti prieš perkant produktą išvengti nereikalingų nesusipratimų, 如果在购买时,有任何疑问或需要帮助,请联系我们的客服咨询.

关于发货

快速发货,不会延迟,如遇特殊情况会另行通知,有现货的订单在成功付款后,会尽快安排发出.

关于尺寸

产品尺寸都是手工测量,由于测量工具和个人测量方法不同,可能会存在1-2cm左右的误差.

Apie spalvų

Dėl tinklo problemų, spalvų skirtumas negali būti vengiama.Mes stengiamės, kad spalva nuotrauką arti realaus objekto.Tačiau, dėl įvairių objektyvių priežasčių, tokių kaip kamera, ekranas, šviesos, fotografijos ir kt., spalva skirtumas bus sukeltas.Mes tikimės, kad klientai galėtų suprasti, kad klientai, kuriems rūpi spalvų skirtumas bus pirkti kita store produktai.Jei spalva skirtumas yra padaryta, mūsų parduotuvėje nebus grąžinti ar pakeisti .

Apie daiktų grąžinimo ir keitimo

Mūsų parduotuvėje palaiko septynias dienas be priežasties grąžinimo ir keitimo.Po pasirašymo, jei nesate patenkintas, galite grąžinimo ir keitimo jei jums tai nepatinka (turite drabužiai geros būklės, pakuotės žyma yra, ir jei ji neturi įtakos antrinių pardavimo, jei jis yra pažeistas, jums bus atsisakyti daiktų grąžinimo ir keitimo).Prašome atkreipti dėmesį, pašto prekių ir atgal.

Jei pastebėsite kokių nors problemų su prekių po jų gavimo, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba per 2 dienas pasirašius prekių ir prekių, nebus priimami daugiau nei 7 dienoms, todėl prašome patikrinti drabužius taip greitai, kaip įmanoma, gavęs prekes.

Nedidelių defektų

Nors mes turime griežtas drabužių apžiūra iki pristatymo, neįmanoma, kad kiekvienas pirkėjas galėtų būti puikiai į akis, bet klientas dėl skirtingų reikalavimų ir pickiness.Tiesą sakant, kai kurie nedidelių defektų neturi įtakos dėvėti ne visi.Jei norite grąžinti ar biržos prekes, nes tai, prašome apmokėti, grąžinimo pašto išlaidas.

Nedidelių defektų, apima: siūlų galai, vieta marks tapybos miltelių, mažas off-line linijos, kad gali būti tvarkomos, mažų skalbti dėmių, kad neturi įtakos dėvėti, šiek tiek netolygi, maršruto metu nenustatytų vietų, ir nelygumų sukelia transportas.Būkite atsargūs, jei tu negali priimti šių nedidelių defektų.

Apie prisijungę

Prašome būtinai atidaryti paketą, laiko patikrinti, ar prekės yra pažeistas, patikrinti, ar skaičius yra teisingas, jei rasti problemų, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo laikas, daugiau kaip nurodytu laiku nepriimami, problema atsirado dėl pirkėjo.

1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai