Cyxus Retro Turas Poliarizuoti Akiniai nuo saulės Moterims, UV 400 Veidrodinį Akiniai 1001

Cyxus Retro Turas Poliarizuoti Akiniai nuo saulės Moterims, UV 400 Veidrodinį Akiniai 1001

w179493

Nauja

Yra sandėlyje

€16.80
Vnt.

Žymos: akiniai nuo saulės folija, gqfas akiniai nuo saulės, apskaičiuoti stiklo, kovos su mėlyno stiklo, stiklo vyrai, stiklo skaityti, stiklo moterims, akinių, colnels akiniai nuo saulės, bolato akiniai nuo saulės.

PARUOŠTAS SANDĖLYJE

GREITAS PRISTATYMAS

Akiniai Rūšis: Akiniai Nuo Saulės

Akiniai nuo saulės objektyvo tipas:Poliarizuota BLSK Lęšiai, Aiškus ir patogus Vizija

Lytis: Unisex

Modelio Numeris:1001

100% UV 400 Apsauga, Anti-Glare(Refleksija)

Klasikinis Aviatorius Rėmas Mados Cool Atrodo

Sukurta Cyxus JAV, Lifetime Garantija

Taikoma: Vasaros vairuotojo, jodinėjimas, kelionės, lauko, sportui.Puikus pasirinkimas, kaip aukštosios mados aksesuaras.

Originalus Cyxus pakuotė:

1X Poliarizuoti Akiniai nuo saulės

1X Poliarizuota Bandymo Kortelės

1 x Mikrofibros Valymo servetėlės

1X Minkštos Odos Krepšys

1X Atveju Sunku

MĖGAUKITĖS LAUKO SAULĖS -- Poliarizuota lęšiai, kurie gali pagerinti jūsų regėjimą ir paryškinti savo akių žvilgsnio.Naudojimas vairuojant, žvejyba, dviračių sportas, beisbolas, jodinėjimas, slidinėjimas, lauko, snieglentės, rogutės, dviračių, pėsčiųjų, motociklininkų, skate akiniai;

STILINGAS DIZAINAS --Skirtos vyrų ir moterų, talpinti savo high-end skonį, suteikiame jums atvėsti ir mados išvaizdą;

BLSK OBJEKTYVAS --BLSK objektyvas nulio įrodymas, anti-glare unisex suaugusiųjų akiniai nuo saulės, pamatyti, geriau ir patogiau; pažangi objektyvo technologija, puikios optinės aiškumo ir įbrėžimams įrodymas, veiklos rezultatus;

UV400 APSAUGA --100% UV(UVA ir UVB) blokavimas, apsaugoti jūsų akis nuo ilgą laiką, UV spindulių žalą ir išlaikyti jūsų akys sveikos.Sveiki atvykę į Cyxus.

Cyxus yra profesionali akių apsauga akiniai su prekės FDA sertifikavimas, CE sertifikavimas, RoHS bandymo SGS ir upuść kamuolys bandymas IRC.Ne tik akiniai, Cyxus atneš jums didžiausią komfortą vizija skaitmeniniame amžiuje.

Mes siekiame pateikti mūsų klientams masyvo gaminius, kurie atitinka paklausą, kokybę ir efektyvumą.Pirkti Cyxus produktus iš čia ir nerimauti nemokamai būdu, kaip ir mes, yra tik oficiali parduotuvė Cyxus www.poligon-1.lt.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai