2M 8 Pin HDMI suderinamo HDTV AV Adapteris, Laidas Žaibas "IPhone", Dėl "IPad" IOS " Sistemos, Mobiliojo Telefono, TV Hd Laidas

2M 8 Pin HDMI suderinamo HDTV AV Adapteris, Laidas Žaibas "IPhone", Dėl "IPad" IOS " Sistemos, Mobiliojo Telefono, TV Hd Laidas

w179293

Nauja

Yra sandėlyje

€5.07 €4.05
Vnt.

Žymos: belkin cable, hdmi micro usb, basues usb žaibas, fiio aux kabelis, pritaikyti hdmi usb, oem žaibo kabelis, hdmi į vga 1680x1050, adaptador hdmi vga, "ipad " pro", "ipad".

Savybės:

1. Aukštos klasės: Šis produktas gali tiesiogiai prisijungti iPhone5/5s/6/6s/6plus/6splus/ipad air2 HDTV realizuoti visą skaitmeninę nuotrauką, kuri yra stipresnis ir stabilesnis nei VGA analoginis signalas.Ji taip pat palaiko 1080P, o gali tiesiogiai palaikyti produkcijos, nr. nedelsdama, ne stagnaciją.

2. Plug and Play): Jums gali tiesiog prijunkite HDMI jungtis į jūsų telefonas/tabletę (kompiuterio), ir tada kabelis bus pradėti automatiškai.Nereikia diegti jokios vairuotojo/App, nereikia personal hotspot, "WIFI" ar "bluetooth".

3. Paramos baterija: Šis produktas palaiko įkrovimo funkcija, ir galite įkrauti savo prietaisus, o savo įrenginių darbą, todėl jūs neturite jaudintis dėl energijos stygiaus nebėra.

4. Perdavimo stabilumas: Šis produktas turi anti-elektromagnetinių trukdžių funkcija, kuri gali užtikrinti stabilias duomenų sinchronizavimą.Lossless dizaino yra tai, kad išvengtų duomenų sustabdymo pagal aplinkinių signalus.

5. Kompaktiškas ir nešiojamas: Šis produktas yra maža ir išskirtinį, lengva nešiotis ir paruoštas naudoti.

Aprašymai:

1. Šis produktas yra puikus pasirinkimas namų pramogų, mokymai, verslo susitikimai, etc.

2.

Šis produktas tinka sukaktį, apdovanojimai

progines, prekybos mugėse, reklamos akcijos, verslo dovanos ir

kitos dovanos progoms.

Techniniai duomenys:

Spalva: raudona

Įmontuoti: iPhone5/5s/6/6s/6plus/6splus 7.7 plius/ už ipad4/ ipad mini

Sąsaja: HDMI

Duomenų perdavimo greitis: 1000 (MB / s) Linijos ilgis: 2 m)

Skaičius bakstelėkite jungtys: vienas vadovas

Pagrindinė tipas: konservuotų vario viela

Laido medžiaga: TPE aplinkai draugiška medžiaga

Pakuotė:

1 x 8 Pin HDMI Kabelis, AV Adapteris

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai