Nerūdijančio Plieno Šaltojo Kriauklė, Maišytuvas Vonios Praustuvas, Maišytuvas, Maišytuvai Bakstelėkite Kriaukle 18.7 * 10.5 * 12 cm

Nerūdijančio Plieno Šaltojo Kriauklė, Maišytuvas Vonios Praustuvas, Maišytuvas, Maišytuvai Bakstelėkite Kriaukle 18.7 * 10.5 * 12 cm

w179286

Nauja

Yra sandėlyje

€10.10 €6.97
Vnt.

Žymos: virtuvės kriauklė pusėje purkštuvas, bakstelėkite vonios kambarys, baseino maišytuvas, maišytuvas, nerūdijančio plieno, maišytuvas už praustuvas, vonios maišytuvas frap, robinet salle de bain, maišytuvas, praustuvas, vonios maišytuvas, vonios maišytuvas, nerūdijančio.

Savybės:

Dėmėms Atspari Nerūdijančio Plieno Apdaila: Su savo dėmėms atsparus nerūdijančio plieno apdaila, maišytuvas gali atlaikyti pirštų atspaudus ir vandens dėmes ir yra labiau blizga ir švaresnis.

Techninės specifikacijos:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Montavimo anga: skersmuo 25-28 mm

Paviršiaus apdorojimas: šlifuoto

Dydis: 18.7 * 10.5 * 12 cm

Darbinė temperatūra: 0-90 laipsnių

Pakavimo Sąrašas:

Maišytuvas * 1 vnt

Patarimas :

Prašome leisti šiek tiek skiriasi, dėl rankinis matavimas.

Paketas apima

Maišytuvas kūno * 1

Produkto renginiai

Medžiaga: Nerūdijantis plienas medžiagos nėra Pb, tai yra viena iš saugiausių medžiagų šiuo metu žmogaus organizmui, ekologiško ir bešvinio, vanduo yra saugesnis ir sveikatos priežiūros. | Karšto ir Šalto Dvejopo Naudojimo: Lengva pakeisti, supaprastinti ir supaprastinti. | Vandens Efektyvus: Žemo slėgio supila prisidėti prie vandens taupymo efektą, kuris sumažina šlakelį vandens.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<